Jde v šabloně označit blok, který se nemá parsovat?

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
jann
Člen | 30
+
0
-

Ahoj, mám celkem šílený kód v šabloně, jsou tam různé HTML mapy a podobně, nejsou tam žádné proměnné nic, je to statický kus kódu. Potřeboval bych nějak tento blok označit, aby se ho nette nepokoušelo parsovat, protože asi dojde paměť nebo něco:

Nette\RegexpException #2
Backtrack limit was exhausted (pattern: #{block content} \?>(.*)<\?php {/block content}#sU)

Lze to obejít změnou konfigurace PHP ale pokud by šlo nějak zařídit, aby se část té šablony neparsovala, tak by to bylo OK.

mkoubik
Člen | 728
+
0
-
{syntax off}

{/syntax}
Michalek
Člen | 210
+
0
-

Kdysi s tímhle řešením byl ten problém, že {/syntax} už nefungovalo, protože syntaxe byla vypnutá… Možná je to vychytáno, já jen kdybys na to narazil.

kravčo
Člen | 721
+
0
-
<any-pair-tag n:syntax="off">
non{parsed}content
</any-pair-tag>
jann
Člen | 30
+
0
-

Už jsem to zkoušel a nefunguje. Když tak nad tím uvažuji, tak to ani nemůže fungovat. Ten zdroják se vždy nějak musí projít, aby se případně našla ta koncová značka…

jasir
Člen | 746
+
0
-

Jak psal kravčo:

<div n:syntax="off">
{do {{ your }stuff
</div>
kravčo
Člen | 721
+
0
-

Koncovou značkou je </any-pair-tag> a tá ide nájsť pomerne ľahko. Mne toto riešenie krásne funguje, takže problém bude asi niekde inde…