Pole ve foreach a error laděnky

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
kashpi
Člen | 48
+
0
-

Potřebuji vyřešit jeden problém, funguje mi to dobře, ale laděnka háže pořád error
PHP Strict standards: Creating default object from empty value

Ve funkci foreach potřebuji naplnit hodnoty do pole

<?php
$i=0;
foreach($rows as $row) {
  $array[$i]->name = $row->name;
  $array[$i]->price = $row->price;
  $i++;
}
?>

potřebuji to nějak tahle, aby to šlo v šabloně tahat {$promenna->name} a {$promenna->price}.
Pokud máte někdo nějaký nápad co tam je špatně nebo jak by to šlo líp, budu moc rád.
Pokud je to moc prasácký, tak se omlouvám.

Mikulas Dite
Člen | 756
+
0
-
<?php
$i = 0;
$array = array();
foreach($rows as $row) {
  $array[$i] = new \ArrayObject();
  $array[$i]->name = $row->name;
  $array[$i]->price = $row->price;
  $i++;
}
?>

Přetypování pomocí object by šlo taky, ale tuhle variantu bych použil spíš.

Editoval Mikulas Dite (21. 4. 2011 17:32)

redhead
Člen | 1313
+
0
-
<?php
$i=0;
foreach($rows as $row) {
	$obj['name'] = $row->name;
	$obj['price'] = $row->price;
	$array[$i] = (object) $obj;
	$i++;
}
?>

EDIT: varianta s přetypováním na object, kterou by Mikuláš nepoužil ;) :D

Editoval redhead (21. 4. 2011 17:34)

kashpi
Člen | 48
+
0
-

Super, moc děkuji :) To je přesně co sem potřeboval

Editoval kashpi (21. 4. 2011 20:34)