ifCurrent pro rekurzivně řazené články
- Inferi
- Člen | 18
Ahoj,
určitě to už někde najdu, ale nenašel jsem zatím pořádnou odpověď. Potřebuji použít ifCurrent ve smyslu, že mám jeden presenter, jednu šablonu a články rekurzivně řetězím do parametru id. Jde o to, že první zanoření je hlavní menu a potřebuji, aby vše, co je za hlavním odkazem označilo i tento odkaz. Tzn. Je li kategorie Management a já jsem na stránce Management/IS/…, tak aby i u odkazu v hlavním menu Management se zapsal tag class=active.
Zkoušel jsem toto:
<li n:foreach="$mainArticles as $data">
<a href="{plink this 'id' => $data->alias}" title="{$data->name}" id="item{$iterator->getCounter()}" {ifCurrent :Front:Homepage:default 'id'=> $data->alias."/.*"} class="active"{/ifCurrent}>{$data->name}</a>
</li>
Ale to nejde, nějaké řešení, abych to vždy nemusel porovnávat s aktivním odkazem? Nebo nějaký jiný nápad? Předem děkuji, vím, že se to nějak řešilo pro Nette 2.0 a je to v Roadmapách.
Martin
- bojovyletoun
- Člen | 667
Zkus Komponentu Navigation. případně Toto – moje úprava. Nazval jsem ji navigator . ukázka
Dopsání zvýraznění by mělo bát jednoduché (myslím v šabloně komponenty navigation).
PS: proč se občas ukazuje
session_start(): ps_files_cleanup_dir: opendir(/var/lib/php5) failed: Permission denied (13)
Editoval bojovyletoun (18. 3. 2011 2:07)