Duplicitní načtení té samé stránky

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Jakub Nerad
Člen | 21
+
0
-

Přátelé,
mám problém s duplicitními načtení stejné stránky a stává se to jen v prohlížeči Chrome.

Pokud zobrazím www.example.com/ukazka/, tak se vše provede dvakrát (dvě cookies, 2× záznamů v DB, …).

Mám pravděpodobně někde chybu v aplikaci, protože přiložený sandbox v Nette to nedělá. Ale nedaří se mi to odhalit.

Nevíte někdo co by to mohlo způsobovat?

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

kanonizace?

BasePresenter.php

protected function startup()
{
	parent::startup();

	$this->autoCanonicalize = FALSE;
}

Editoval HosipLan (12. 1. 2011 12:51)

Jakub Nerad
Člen | 21
+
0
-

Díky za reakci.

Bohužel zde asi problém není. I když v routování asi bude, protože www.example.com to nedělá, ale www.example.com/neco to dělá.


Řešení

Nejvíc mi vrtá hlavou proč Chrome a ostatní prohlížeče v pohodě. Problém se ukázal v fancybox. JS knihovnu nahrávám všude jen na homepage, proto se to tam neprojevovalo. Ale proč to fancybox dělá to jsem zatím nezjistil.

Editoval Jakub Nerad (12. 1. 2011 15:41)

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

v chrome CTRL+SHIFT+I, třeba to odesílá nějaký hlouposti. Jo a někde by mělo jít vypnout automatické následování hlavičky Location, čímž si můžeš „zmrazit“ prohlížeč mezi requesty a prohlédnout si hlavičky atd.

Editoval HosipLan (12. 1. 2011 16:04)