NotImplementedException vyskoci vzdy po odhlaseni a reloadu

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
simekadam
Člen | 36
+
0
-

zdravim, tak nejak v nette postupuju bohuzel z blata do louze, nejak se nedari..Ve sve aplikaci Sessions vubec nepotrebuji(zatim), ale v bootstrapu mam nastaveny aspon vychozi adresar pro jejich ukladani..

Ta moje aplikace se pripojuje na facebook api z toho si bere nejaka data, session kterou si to facebook SDK vytvori je zrejme v url. Vse funguje, ale jakmile se od facebooku odhlasim, tak mi pri pokusu o reload stranky vyskoci tohle. Jakmile smazu session v adresari se sessions, tak to funguje, vse se nacte jak ma. Pomuze i kdyz manualne smazu PHPSESSID cookie v prohlizeci(to se ale vytvori az behem neuspesneho pokusu a nacteni aplikace). Jinak to proste vyhazuje tu vyjimku..Nevite nekdo co s tim?Predem avizuji, ze v cele aplikaci na Sesions ani nesahnu.

Fakt jsem z toho uz vedle..:)na poslesni chvili hrotim semestralku a porad resim takovyhle voloviny..Diky za pomoc!

kravčo
Člen | 721
+
0
-

Podľa všetkého ukladáš komponenty do session, a tie sa potom nevedia zobudiť. Neukladaj ich tam a malo by to byť v poriadku.

simekadam
Člen | 36
+
0
-

A prosimte, nevis, kde k tomu ulozeni muze dojit?To musi byt nejaka defaultni funkce..Ja at koukam do zdrojaku jak koukam tak nikde nevidim, kde by se to mohlo ukladat..

iguana007
Člen | 970
+
0
-

toto jsem taky resil a nevyresil, taky mi bylo receno, ze asi nekde „ukladam komponentu do session“, ale jak to muze vzniknout, toho uz jsem se nedopatral…

kravčo
Člen | 721
+
0
-

simekadam napsal(a):

A prosimte, nevis, kde k tomu ulozeni muze dojit?To musi byt nejaka defaultni funkce..Ja at koukam do zdrojaku jak koukam tak nikde nevidim, kde by se to mohlo ukladat..

Keby to robila štandardná funkcia, asi by to nefungovalo nikomu… Určite odporúčam vymazať celú session, tento problém ti opätovne vyvolajú i položky vytvorené povedzme starou verziou, ak v session doteraz neexpirovali…

JakubJarabica
Gold Partner | 184
+
0
-

simekadam napsal(a):
ale jakmile se od facebooku odhlasim, tak mi pri pokusu o reload stranky vyskoci tohle.

Čo tak po odhlásení zavolať $this->session->destroy() v kontexte presenteru? Malo by to zmazať session a predísť uloženiu komponenty. Tiež je dobré pozrieť sa aká komponenta sa uloží do session súboru.. V ňom je serializovaný obsah(aj s nejakými prefixami), presne si to už nepamatám, lebo sessions mám dosť dlho v memcache.

Editoval JAM3SoN (28. 12. 2010 21:02)

simekadam
Člen | 36
+
0
-

Toto je obsah session: __NF|a:2:{s:1:"C";i:3;s:1:"B";s:15:"0.5263240564648";}

Vytvori se a updatuje si pri kazdem vykonavani cehokoliv moji aplikaci (nad presenterem)..

TAK..ale co je zvlastni, ze pokud tu session smazu jeste pred pokusem o reload, tak to spadne i tak(proto mi nefungovalo to session->destroy())..Ale vytvori se se session kde je nejakej 12KB hnus:)tu kdyz smazu, tak jedu..Ono totiz chyba nastane az kdyz se hci znovu prihlasovat..Tam se provadi redirect, muze to mit nejakou souvislost?

Anyway, tady je ten „hnus“

kravčo
Člen | 721
+
0
-

neposielaš čistou náhodou niekde ako flashMessage celú výnimku? Niečo ako:

$this->flashMessage($e);

// namiesto trochu správnejšieho

$this->flashMessage($e->getMessage());
simekadam
Člen | 36
+
0
-

čistou náhodou ano:)díky moc!! Fakt už si musim dát trochu voraz, jsem na to koukal v jinym topicu tady a řikam si, že to určitě ne, kam bych to asi tak posílal..A vono jo

bojovyletoun
Člen | 667
+
0
-

teda ten serializovaný string je síla.. Mohou za to null charactery… Opera zobrazí 100 znaků zdrojáku. Slowfox tam háže otazníky. V Pspadu se označí prvních 100 znaků. V listeru to jde, ale zase crashne php-win.exe