Bielo aj po zapnutí ladenky

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
mochja
Člen | 20
+
0
-

Skúšam presunúť svoj web z localhostu na free web hosting. Skúsil som využiť službu hostuju.cz kde majú aktuálne php5.3 takže som si stiahol alpha2.0 verziu pre php5.3. Keď som spustil checker povedal mi, že splňujem minimálne požiadavky. Bohužiaľ keď skúsim čistý skeleton tak dostanem bielu stránku v opere mi vybehne (Connection closed by remote server). Nepomáha ani zapnutie ladenky či RewriteBase /.
Nepomáha ani keď pridám

<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);
?>

do index.php. Jednoducho keď includujem /Nette/Nette/loader.php sa so mnou server prestáva baviť.
//Práva pre zápis je pre zložku temp aj log.

Editoval mochja (19. 12. 2010 15:13)

Semik
Backer | 135
+
0
-

Zkus stránku otevřít v Chrome. Pokud ti to ukáže tuto hlášku ‚Chyba 324(net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Neznámá chyba.‘, tak je to problém, který doposud nebyl vyřešen.

mochja
Člen | 20
+
0
-

Ako hovoríš hlási to chybu „Chyba 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Neznáma chyba.“
Napadlo mi, či by to nemohlo byť aj týmto: http://img524.imageshack.us/…eznzvuof.jpg
Aj keď checker hovorí, že je všetko v poriadku.

Editoval mochja (19. 12. 2010 15:42)

Semik
Backer | 135
+
0
-

Je to chyba, která se bude projevovat průběžně, jednou mi web na hostuju jede, jednou ne.
Přestal jsem to tu však řešit, protože odpovědí mi bylo vždy ať změním hosting.

Editoval Semik (19. 12. 2010 16:21)

mochja
Člen | 20
+
0
-

Takže som napísal na podporu a oni mi tento problém záhadne veriešili. Jednalo se podľa nich o práva složiek.
Zložka temp a log mala práva 777, že vraj mi vhýbali práva ešte v zložke app no neviem skúsil som celý web zmazať a nahodiť znovu. Zložky temp a log práva na 777 a ualá vše ide ako má ;)

Semik
Backer | 135
+
0
-

Tak to jsi jeden z těch šťastných. Můj problém to nevyřešilo.

mochja
Člen | 20
+
0
-

Podľa mňa v tom je niečo iné, napíš na podporu banánu email možno ti pomôžu. Ako hovorím skeleton beží tak ako má, treba odkomentovať aj riadok rewrite base v .htaccess. Čo sa týka tých práv pre zkožku app tak by som povedal, že je to totálna blbosť.