[addon tagcontrol] TagControl
- Mikulas Dite
- Člen | 756
Ahoj, teď jsem jeden bug fixnul, ale asi je to něco jiného než myslíš ty.
Tamto preventovalo inicializaci bez suggestu, tak si radši pullni.
Zkoušel jsem čtveřici ff6, chrome, safari, opera a nepodařilo sem mi to reprodukovat, jaký máš ten form a prohlížeč a OS?
- Lopo
- Člen | 277
jako to vidis s vyvojom 2.x ?
pac som chcel pouzit ale zistil som ze tam neni vobec podpora (oproti 1.x) napr.
pre nastavenie delimiteru … (a sam nejsom za pol dna schopny sprevadzkovat to
kedze JS cast je uplne ina nez v 1.x)
a zase nechcem nejako pouzit 1.x verziu ak je jej vyvoj ukonceny na
ukor 2.x
- Mikulas Dite
- Člen | 756
Dvojka je čistší a ořezaná jednička, která přežije v snippetu. Jedničku klidně použí – funguje dobře, ale nechce sem i rozšiřovat. Časem featurky do druhé verze přidám.
- Lopo
- Člen | 277
Mikulas Dite napsal(a):
mno cistejsia – jako sa to vezne … JS mi moc cistejsi nepride kedze jednicka bola robena jako jQuery plugin, tj pekne zabalene a v dvojke su globalne veci
skusal som do tej dvojky dorobit podporu tych delimiterov ale skoncil som na demencii browserov ohladom charCode/keyCode + keyDown/keyPress → neprisiel som na sposob ako by sa to do aktualnej dvojky dalo nejako jednoducho dorobit …
ale skusim teda pouzit jednicku
- Mikulas Dite
- Člen | 756
Mohlo by stačit přepsat https://github.com/…/tagInput.js#L49 (přidat whitespace).
Asi jsem neměl označovat tuhle verzi jako master, když použijete původní, bude to fungovat na 100%. Nová verze je hodně ořezaná, ale hezčí, rychlejší a hlavně nechcípne na ajaxu.
- duskohu
- Člen | 778
Caute , je tato verzia TagInput aj pre nette 2.0??
skusal som si to nahodit, ale uz pri registracii :
public function startup() {
parent::startup();
\Nette\Forms\TagInput::register();
}
mi vratilo chybu:
Declaration of Nette\Forms\Controls\TagInput::validateRange() should be compatible with that of Nette\Forms\Controls\BaseControl::validateRange()