prenos aplikácie z Lunux hostu na vlastný server s Win server 2003

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Hektor
Člen | 2
+
0
-

Zdravím,
Mám problém s prenosom aplikácie, ktorá pekne beží na hostingu na vlastný server (win 2003), pričom po zadaní prihlasovacích údajov na úvodnej stránke (tá sa zobrazí) sa zobrazí:

NDebug fatal error: DirectoryNotFoundException: Directory ‚C:\wamp\www\projekt\document_root/../app/../log/‘ is not found or is not directory.

Je mi jasný zmysel hlášky a rozdiely v zadávaní ciest pri Linuxe a Win no neviem, kde a ako by som to mal nastaviť. Namiesto slepého skúšania v config.ini a iných súboroch, kde som predpokladal, že to nastavím sa radšej obraciam na vás.

Adresárová štruktúra a súbory neboli menené, okrem údajov pre pripojenie k databáze.

Editoval Hektor (28. 11. 2010 19:15)

Mikulas Dite
Člen | 756
+
0
-

Ta lomítka jsou obráceně. Windows používají \, ostatní /.

Edit: a to se v config.ini ani jinde přenastavit nedá.

Editoval Mikulas Dite (28. 11. 2010 19:53)

Vyki
Člen | 388
+
0
-

Lomítka jsou v pohodě. Taky jedu na Widlích a cestu to dohledává podobně. K document_root s \, od document_root s /. Vyzkoušej to nějak obecněji, třeba na jiné cestě. Máš log podle nové adr. struktury opravdu na stejné úrovni jako app a ne v něm?

<?php
//v bootstrapu
Debug::$logDirectory = APP_DIR . '/../log';
?>

Editoval Vyki (28. 11. 2010 20:09)

Hektor
Člen | 2
+
0
-

Log je v app,
ale adresárovú štruktúru som nejako nemenil a v
config je

variable.logDir = %appDir%\log

a ani po pridaní

Debug::$logDirectory = APP_DIR . ‚/log‘;

čo vyplýva zrejme z toho, že problém je už s nájdením app, ku ktorému je log relatívne

Editoval Hektor (28. 11. 2010 20:25)