Dvojite renderovani form begin a end?

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
mcmatak
Člen | 504
+
0
-
<?php
{control $form begin}
{control $form begin}

podle mne by se neměl vyrenderovat duplicitně

<form action="/admin/product/edit/?do=editForm-submit" method="post" id="frm-editForm">
	<div class="w650" style="float: left">

<form action="/admin/product/edit/?do=editForm-submit" method="post" id="frm-editForm">
?>

stejně tak end,

co vy na to?

a proč to chci renderovat dvakrat za sebou? no mam k tomu duvod!

Mikulas Dite
Člen | 756
+
0
-

Takhle je to naprosto správně. Jedinou možnost vylepšení vidím v tom, že by se Nette snažilo dělat id unikátní, ale i to je naprosto zbytečné.

Co navrhuješ? Aby se ten druhý nevypsal vůbec, aby byl unikátní, nebo něco ještě speciálnějšího?

mcmatak
Člen | 504
+
0
-

no šlo o to že jsem měl super vytuněnou šablonu na vykreslování formu, je tak super univerzální že pokryje vše od 10 typů vykreslení řádků, práci s controlery jako rowcontainer, labelfield atd. atd. prostě je to nabušené, ale já potřebuji form rozdělit form na dvě části na několik boxů, kvůli jednomu formu nebudu překopávat celou šablonu která by ani tak změnit nešla

naopak přepsat celou šablonu se mi nechce, obvykle se mi stává že vymyslím novou fičuru a teď všude kde se nepoužívá ta šablona ale z nějakého důvodu se musela obdobně přepsat musím tu fičuru přidat a nebo tam prostě není, což mne trápí

vyřešil jsem to tak, že jsem šabloně poslal parametr který buď zakáže vykreslení form begin a form end nebo to prostě nechá vykreslit a je to