Použití {link? v šabloně mimo presenter #2 – navazani

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
j3nda
Člen | 12
+
0
-

myslim, ze by toto:
https://forum.nette.org/…mo-presenter

slo vyresit tak, ze se pouzije:
$app->allowedMethods = null;
$app->router[] = new CliRouter;

a zaroven se pred nastavenim rout (nize v bootstrapu) nastavi Environment::setHttpRequest(), kterym se u konzole nastavi/nasimuluje http pozadavek.
potom by melo byt jasne jak generovat HTTP_HOST apod..

kdyz se totiz v konzolovem rezimu jeste pouzije SimpleRouter anebo route[] = new Route() tak jak je v aplikaci, jedine co se vynechava je adresa serveru, napr:
<h2>abc1234</h2>
/ssl.email/send/
/admin/lang.default/add/
/front.job.default/

takze by se pri generovani adres pomoci {link} v sablone a zapnutem konzolovem rezimu nastavilo, ze pri sestaveni se ma zohlednit i adresa serveru/hostitele.

--
jeste zkusim tu myslenku rozvest.

  • pro setHttpRequest by se vyzadovalo minimalne 1× spusteni pres http (napr wget nebo neco obdobneho), coz by do cache nastavilo aktualni hodnoty getHttpRequest. a v pripade konzole by se takto ulozene udaje ziskaly a Environment by si toto nastavil (POUZE V PRIPADE KONZOLE, s napr. zapnutou nejakou vlastnosti v configu)

hodnota: [pass:private] ⇒ (by mohla byt zasifrovana pomoci mcrypt)

Editoval j3nda (21. 5. 2010 19:01)