Úvozovky v javascriptu a autocomplete v Netbeans
- Roman Ožana
- Člen | 52
Nevíte někdo, jestli nějak jde vypnout doplnění úvozovek v javascriptu
Protože pokud používáte například NetBeans, tak Vám to všude doplní chyby a odmítá doplňovat kód.
Což není moc cool.
Lepší by bylo, kdyby bylo možné napsat „{link this:calculatePrice!}“ bylo by po problémech.
Díky za odpověď
- Roman Ožana
- Člen | 52
Z hlediska praktického vývoje je mnohem lepší, když na Vás IDE neřve.
Další lahůdka vznikne, pokud potřebujete napsat absolutní odkaz {link //cok…} zbytek je pak označen jako komentář.
Nepočítám, že se v dohledné době dočkáme nějaké podpory ze strany NetBeans, případně jiných IDE. Takže bych raději uvítal změnu v Nette.
Editoval Roman Ožana (2. 3. 2010 8:10)
- Honza Marek
- Člen | 1664
Já bych byl rozhodně taky pro změnu. Vadí mi to už od začátku, kdy se escapují v nette javascripty. Klidně to může být volitelné, že by se rozpoznával další kontext JS řetězec.
- Honza Kuchař
- Člen | 1662
Klidně bych šel do vlastního helperu, který bude escapovat, ale nebude přidávat uvozovky.
- Ondřej Mirtes
- Člen | 1536
Někde se to tu řešilo, výsledek byl, že uvozovky tam u stringů přidává Nette z toho důvodu, že když tam chcete integer, tak okolo něj uvozovky nepatří.
- Honza Marek
- Člen | 1664
To je nějakej divnej důvod. Když někam chci integer, tak to snad vím i v javascriptu, ne?
- Roman Ožana
- Člen | 52
Přesně tak, taky si myslím, že není důvod nevědět, co je v proměnné.
Honza Marek napsal(a):
To je nějakej divnej důvod. Když někam chci integer, tak to snad vím i v javascriptu, ne?
- Honza Kuchař
- Člen | 1662
Na datové typy jsem zapomněl. Tak to bych si asi počkal, až bude podpora pro Smarty v NetBeansech.