Úvozovky v javascriptu a autocomplete v Netbeans

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Roman Ožana
Člen | 52
+
0
-

Nevíte někdo, jestli nějak jde vypnout doplnění úvozovek v javascriptu

Protože pokud používáte například NetBeans, tak Vám to všude doplní chyby a odmítá doplňovat kód.

Což není moc cool.

Lepší by bylo, kdyby bylo možné napsat „{link this:calculatePrice!}“ bylo by po problémech.

Díky za odpověď

Jod
Člen | 701
+
0
-

Toto vadí aj mne a mám s tým viac problémov než úžitku, hlavne keď mi to do „<a onclick“ vkladá dvojité úvodzovky!

Roman Ožana
Člen | 52
+
0
-

Z hlediska praktického vývoje je mnohem lepší, když na Vás IDE neřve.

Další lahůdka vznikne, pokud potřebujete napsat absolutní odkaz {link //cok…} zbytek je pak označen jako komentář.

Nepočítám, že se v dohledné době dočkáme nějaké podpory ze strany NetBeans, případně jiných IDE. Takže bych raději uvítal změnu v Nette.

Editoval Roman Ožana (2. 3. 2010 8:10)

Honza Marek
Člen | 1664
+
0
-

Já bych byl rozhodně taky pro změnu. Vadí mi to už od začátku, kdy se escapují v nette javascripty. Klidně to může být volitelné, že by se rozpoznával další kontext JS řetězec.

Honza Kuchař
Člen | 1662
+
0
-

Klidně bych šel do vlastního helperu, který bude escapovat, ale nebude přidávat uvozovky.

Ondřej Mirtes
Člen | 1536
+
0
-

Někde se to tu řešilo, výsledek byl, že uvozovky tam u stringů přidává Nette z toho důvodu, že když tam chcete integer, tak okolo něj uvozovky nepatří.

Honza Marek
Člen | 1664
+
0
-

To je nějakej divnej důvod. Když někam chci integer, tak to snad vím i v javascriptu, ne?

Roman Ožana
Člen | 52
+
0
-

Přesně tak, taky si myslím, že není důvod nevědět, co je v proměnné.

Honza Marek napsal(a):

To je nějakej divnej důvod. Když někam chci integer, tak to snad vím i v javascriptu, ne?

Honza Kuchař
Člen | 1662
+
0
-

Na datové typy jsem zapomněl. Tak to bych si asi počkal, až bude podpora pro SmartyNetBeansech.