Naja a přihlášení uživatele zpět s čistým url

lukyn
Člen | 20
+
0
-

Ahoj,
koketuji s Najou verzi 3, kterou používám zatím k otevření Modal okna pro Bootstrap 5.
Když provedu v (admin template) link s třídou ajax při použití signálu, které je závislé na přihlášení uživatele, tak mi nedojde správně k přesměrování na přihlašovací stránku sign:in.

Pokud si nastavím naju na odchytnutí redirect stránky (/sign) a nastavím si setHardRedirect(true), tak dojde k přesměrování na přihlášení. Pokud se přihlásím, tak se sice dostanu zpět na stránku, kde jsem kliknul na odkaz signálu, ale zároveň do url se vypíše vše včetně do=signál.

Lze nějak docílit čistého url ? Stejně, jako když se nepoužije ajax třídy?

Díky za nasměrování, kde mi chybí ten správný příkaz.

Kamil Valenta
Člen | 815
+
0
-

A ten neajaxový handle nekončí redirectem? Když se nepoužije ajax třídy, tak get „do“ prostě v URL je. Ale většinou to nevadí, protože ajaxový requst udělá redraw a neajaxový redirect…

lukyn
Člen | 20
+
0
-

Kamil Valenta napsal(a):

A ten neajaxový handle nekončí redirectem? Když se nepoužije ajax třídy, tak get „do“ prostě v URL je. Ale většinou to nevadí, protože ajaxový requst udělá redraw a neajaxový redirect…

Bez ajaxu se to vse provede korektne. Jen jsem chtel, aby kdyz dojde k vyexpirovani doby k prihlaseni a klient si klikne na ajaxový dotaz, který je ajaxový a má mi otevřít modální okno (a je handle-signál), tak aby se zpět dostal na po přihlášení zpět na danou stránku, ale s čistým url. Nikoli, že tam bude v url ?do=().

Nebo spíše by se to mělo řešit routou, která by to eventuelně očistila.

Editoval lukyn (11. 11. 12:51)

Kamil Valenta
Člen | 815
+
0
-

Asi jsme se nepochopili, já se ptám, proč je špatně, že po přihlášení se dostane na adresu s „do“ parametrem, vykoná se handle který chtěl (ač ne ajaxově) a na konci handlu ho to redirectne na „čistou“ URL. „Do“ v URL uživatel neuvidí, vše požadované se vykoná…