Naja nezpracuje event success

trta911
Člen | 35
+
0
-

Na webu mám naju + obslužný kus JS:

document.addEventListener('DOMContentLoaded', () => naja.initialize({ history: false }));
naja.uiHandler.selector = '.ajax';

const modalHandle = {
    initialize(naja) {
		console.log("INIT");
        naja.addEventListener('success', (event) => {
			console.log("NAZDAR");
            var modal = document.getElementById("modal");
			...
        });
    }
}

naja.registerExtension(modalHandle);

handlem s css třídou ajax vyvolám ajax požadavek který se jako „AJAX“ zobrazí v laděnce. V debug baru v chromu vidím správně odeslaná data do snippetu (otevření modálního okna btw) ale nic jiného se nestane. Do konzole se ani nezaloguje to NAZDAR. Požadavek jako kdyby projde korektně a bez chyb, přičemž do konzole se zaloguje INIT ale nic jiného se nestane. Máte prosím nějaký tip kde by mohla být chyba? už se v tom nějak ztrácím. Přitom v jiném projektu kde používám úplně stejné html (admin panel) i verze js knihoven tohle funguje.

Infanticide0
Člen | 96
+
0
-

A nevolá se ti naja error event? Vrací ti ten ajax request payload data?

https://naja.js.org/#…

Editoval Infanticide0 (13. 5. 15:36)

trta911
Člen | 35
+
0
-

@Infanticide0 jestli volá naja někde interně nevím (ale zjistím a dám vědět – díky za tip) a ajax request se normálně odbaví a vrátí to data která tam v presenteru nacpu

trta911
Člen | 35
+
0
-

@Infanticide0 tak dostávám chybu Unexpected non-whitespace character after JSON at position 822 (line 1 column 823) ale vůbec netuším odkud se to tam bere

edit: aha…za výstupní json se mi přidáva znak, to bude ono…nechápu jak jsem si toho mohl nevšimnout…asi únava materiálu :-/

Editoval trta911 (13. 5. 17:17)

Infanticide0
Člen | 96
+
0
-

@trta911
Tady se těžko radí, ale já bych si zkopíroval ten ajax response z devtools a podíval se na to třeba ve VS Code, co je na pozici 823 za znak, jestli ti tam třeba nezačíná nějakej dump nebo tracy data.

Editoval Infanticide0 (13. 5. 17:14)