Naja nezpracuje event success

trta911
Člen | 35
+
0
-

Na webu mám naju + obslužný kus JS:

document.addEventListener('DOMContentLoaded', () => naja.initialize({ history: false }));
naja.uiHandler.selector = '.ajax';

const modalHandle = {
    initialize(naja) {
		console.log("INIT");
        naja.addEventListener('success', (event) => {
			console.log("NAZDAR");
            var modal = document.getElementById("modal");
			...
        });
    }
}

naja.registerExtension(modalHandle);

handlem s css třídou ajax vyvolám ajax požadavek který se jako „AJAX“ zobrazí v laděnce. V debug baru v chromu vidím správně odeslaná data do snippetu (otevření modálního okna btw) ale nic jiného se nestane. Do konzole se ani nezaloguje to NAZDAR. Požadavek jako kdyby projde korektně a bez chyb, přičemž do konzole se zaloguje INIT ale nic jiného se nestane. Máte prosím nějaký tip kde by mohla být chyba? už se v tom nějak ztrácím. Přitom v jiném projektu kde používám úplně stejné html (admin panel) i verze js knihoven tohle funguje.

Infanticide0
Člen | 110
+
0
-

A nevolá se ti naja error event? Vrací ti ten ajax request payload data?

https://naja.js.org/#…

Editoval Infanticide0 (13. 5. 2024 15:36)

trta911
Člen | 35
+
0
-

@Infanticide0 jestli volá naja někde interně nevím (ale zjistím a dám vědět – díky za tip) a ajax request se normálně odbaví a vrátí to data která tam v presenteru nacpu

trta911
Člen | 35
+
0
-

@Infanticide0 tak dostávám chybu Unexpected non-whitespace character after JSON at position 822 (line 1 column 823) ale vůbec netuším odkud se to tam bere

edit: aha…za výstupní json se mi přidáva znak, to bude ono…nechápu jak jsem si toho mohl nevšimnout…asi únava materiálu :-/

Editoval trta911 (13. 5. 2024 17:17)

Infanticide0
Člen | 110
+
0
-

@trta911
Tady se těžko radí, ale já bych si zkopíroval ten ajax response z devtools a podíval se na to třeba ve VS Code, co je na pozici 823 za znak, jestli ti tam třeba nezačíná nějakej dump nebo tracy data.

Editoval Infanticide0 (13. 5. 2024 17:14)