Chyba při instalaci nette

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Jack06
Člen | 168
+
0
-

Dobrý den, tak jsem si na svém localhostu zkusil vytvořit z nejnovějších souborů ( nette, dibi, jquery ) adresářovou strukturu dle quickstartu a přehrál jsem soubor loader.php dle návodu Statický web a nenaběhlo mi It works, ale laděnka s následující chybou a nevím co a proč.
Ukázka chyby

Děkuji za rady.

Editoval Jack06 (14. 2. 2010 10:05)

Jack06
Člen | 168
+
0
-

Tak jsem možná přišel na chybu. Zkusil jsem to nejdříve spustit s defaultním loader.php a to mi naběhla stránka it works… Nyní po přepisu laděnka chybu nehlásí. Sice to moc nechápu, ale pokud to není chybou tak je to fajn.

// Tak jsem zkusil pokračovat v tutorialu a chyba vyskočila znovu uplně stejná.

Editoval Jack06 (14. 2. 2010 10:26)

sodae
Nette Evangelist | 250
+
0
-

2× načítáš nette, je to klasická php chyba když někde jsou 2 stejné (v názvech) třídy

class x{} // ok
class x{} // už existuje se stejným nazvem
iguana007
Člen | 970
+
0
-

tj. kdyz nakopirujes ten Nette adresar do libs, tak uz loader nekopirujes, vznikne ti tak duplicita definic trid, jak psal sodae … ten loader naharajes misto slozky Nette na produkcni server – ten je tam proto, aby si na server nemusel uploadovat ty stovky souboru, ale nahrajes jen ten jeden.

Jack06
Člen | 168
+
0
-

Mno, ale tak jak to kde přepíšu? když to je z nepřepsaného originálního souboru který jsem stáhl?

// Aha okey díky už vím co a jak :-)

Editoval Jack06 (14. 2. 2010 11:37)

Ondřej Mirtes
Člen | 1536
+
0
-

Základní adresářová struktura, na které můžeš začít vyvíjet svou aplikaci, se nachází v adresáři tools/Skeleton. Doporučuji ji používat, nemusíš se tak patlat se základy a vybudováním vlastního Skeletonu, můžeš rovnou začít vyvíjet svou aplikaci :)