Datagrid a Firefox

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
RaR
Člen | 42
+
0
-

php 5.2.4, nette 0.9.2 z 29.12.2009, Firefox 3.5.7

Ukázka datagridu 3 (poslední datagrid)

Po přechodu na další stránku jak pomocí tlačítka next, nebo zadáním čísla stránky do imputu, nebo po vybrání selectboxu ve filtru dojde k nefunkčnosti automatického přechodu (bez nutnosti kliknutí na filtrovat nebo změnit stránku – odkazy Filtrovat a Změnit stránku jsou viditelné, což je pouze při vypnutém javascriptu. Dále není vidět ikonka pro hromadné zaškrtnutí řádků. Stačí ale zaškrtnout jeden řádek a vše se dá dopořádku – odkazy zmizí, ikonka se objeví a datagrid funguje jak má s Ajaxem)

Tak nevím, jestli je to pouze u mého prohlížeče, nebo je to obecné.

Dělá mě to v aplikaci, kde používám datagrid, ale pro jistotu jsem to zkoušel na demu, kde jsem si jist, že nejsou moje chyby.

Můžete to někdo vyzkoušet, nebo poradit, jak po obnovení snippetu datagridu znovu nahodit funkčnost?

Dělá to jen u Firefoxu,
v IE8 po překreslení snippetu datagridu jsou ty odkazy chvilku vidět, ale pak hned zmizí a vypadá to ok.

Tipoval bych na něco v javascriptu datagridu, ale nejsem tak zdatný, abych to odhalil.

Díky za každou radu.

RaD
Člen | 1
+
0
-

Měl jsem podobný problém, kdy mi při vydání nové jQuery 1.4 začali fungovat všechny datagridy ta jak píšeš, aniž bych v té aplikaci něco měnil (idkyž to bylo ve všech browserech).

Zkus nalinkovat
<script src=„http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js“ type=„text/javascript“></script>

místo té latest

RaR
Člen | 42
+
0
-

Díky moc, je to ono, linkoval jsem verzi 1.4.1 a ta fungovala špatně, 1.3.2 je ok.