Poradit ako vyriesit zmazanie (s potvrdenim) v zozname

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
srigi
Nette Blogger | 559
+
0
-

Zdravicko,
mam admin a v jednom z presenterov si vylistujem zoznam stranok. Vypada to asi takto:

Kcem sa opytat ako priblizne riesit operaciu zmazania, tak aby som vyuzil nejake potrdzovanie (Yes/No) a aby to neslo zavolat iba cez URL (ochrana CSRF)?

Skusal som vyuzit komponentu ConfirmationDialog ale nakolko v logike komponentov stale plavam, tak to skoncilo velkym fiaskom:

{foreach $singleTree as $node}
              <div class="pglist-row" style="padding-left:{$node->level}em;">
                <span class="pgName">{$node->getName()}</span>
                <span class="pgActions">
                  <a class="pgAction-content" href="{plink Page:content 'id'=>$node->id}">obsah</a> &nbsp; | &nbsp;
                  <a class="pgAction-product" href="{plink Page:product 'id'=>$node->id}">produkty</a> &nbsp; | &nbsp;
                  <a class="pgAction-sam" href="{plink Page:sam 'id'=>$node->id}">nastaviť ako hlavnú</a> &nbsp; | &nbsp;
                  <a class="pgAction-edit" href="{plink Page:edit 'id'=>$node->id}">editovať</a> &nbsp; | &nbsp;
                  {widget nonajaxForm}
                  <a href="{link nonajaxForm:confirmDelete! id => $node->id}">Delete</a>
                </span>
              </div><!-- .pglist-row -->
            {/foreach}

nepozerajne na rozsypane stylovanie (o to tu nejde).

Ked klepnem na link delete na lubovolnom zazname, tak ConfirmationDialog sa mi renderuje na vsetkych zaznamoch. Potreboval by som toto nejako osetrit a zamierit iba na konkretny zaznam. Dodam, ze nepozadujem ziadne ajaxy a podobne blbosti (zatial), treba mi len vyrenderovat „Confimaciu“ a po klepnuti na Yes sa bezpecne zavola nejaky handler, kde obsluzim model a zmazem zazam.
THX za napady.

Editoval srigi (5. 2. 2010 11:11)

bazo
Člen | 620
+
0
-

skus dat {widget nonajaxForm} mimo toho foreachu, aby tam bol len raz

srigi
Nette Blogger | 559
+
0
-

bazo napsal(a):

skus dat {widget nonajaxForm} mimo toho foreachu, aby tam bol len raz

Jop toto pomohlo. Vravim, z komponentov som lama, treba skusat a skusat.
THX.