Prohlížení výstupu Tracy při připojení CURLem

DefenestrationPraha
Člen | 99
+
0
-

Mám webovou aplikaci, na niž posílám nějaká data pomocí CURLu z příkazové řádky.

Jelikož mám zapnutý debugovací mód a tracy, odpověď poměrně často obsahuje něco od tracy, jenže ten výstup nejsem schopen zobrazit v prohlížeči. Uložím si jej samozřejmě poměrně snadno na disk, je to HTML začínající takto:

<!-- Tracy Debug Bar -->
<script src="/submit?_tracy_bar=js&amp;v=2.9.4&amp;XDEBUG_SESSION_STOP=1" data-id="f70e7a95c9"></script>
<script>
Tracy.Debug.init("<div id=tracy-debug-bar>\n<ul class=\"tracy-row\" data-tracy-group=\"main\">\n\t<li id=\"tracy-debug-logo\" title=\"Tracy Debugger 2.9.4 \nhttps://tracy.nette.org\">\n\t\t<svg viewBox=\"0 -10 1561 333\"><path fill=\"#585755\" d=\"m176 327h-57v-269h-119v-57h291v57h-115v269zm208-191h114c50 0 47-78 0-78h-114v78zm106-135c17 0 33 2 46 7 75 30 75 144 1 175-13 6-29 8-47 8h-27l132 74v68l-211-128v122h-57v-326h163zm300 57c-5 0-9 3-11 9l-56 156h135l-55-155c-2-7-6-10-13-10zm-86 222l-17 47h-61l102-285

Velice by mě zajímalo, co tam je, ale otevřu-li si příslušný soubor v prohlížeči, výsledkem je jen prázdná stránka. Co potřebuji doplnit, aby se mi výstup od Tracy zjevil?

Experimentoval jsem i s posíláním výstupů e-mailem, ale zatím mi nedorazil žádný e-mail…

Editoval DefenestrationPraha (30. 8. 2022 15:59)