Naja 2 + Datagrid 6.9.4 nespolupracují?

Šaman
Člen | 2635
+
+2
-

Ahoj,
používám ublaboo/datagrid a nedaří se mi ho rozchodit s Naja 2 (s ^1.8.0 funguje).

Vyzkoušeno na čistém webprojectu, poslední verze obojího, v konzoli dostanu chybu. Tato chyba vznikne až po přilinkování Datagridu a bez něho Naja funguje krásně.

Je to chyba, nebo záměr, nebo jsem lama?

Uncaught TypeError: t.initialize is not a function
    at Naja.ts:69:52
    at Array.forEach (<anonymous>)
    at u.initialize (Naja.ts:69:19)
    at HTMLDocument.<anonymous> ((index):41:60)
d@rkWolf
Člen | 163
+
0
-

@Šaman čau, mám v rozdělaném projektu Datagrid 6.9.4 a linknutou Naju2 a takto mi to žádnou chybu neháže:

<link rel="stylesheet" href="https://cdn.jsdelivr.net/npm/happy-inputs@2.0.4/src/happy.css">
<script src="https://unpkg.com/naja@2/dist/Naja.min.js"></script>
<script src="https://cdn.jsdelivr.net/npm/happy-inputs@2.1.0/src/nomodule-es5-fallback.js"></script>
<script>
        const happy = new Happy;
        happy.init();
        naja.initialize();
</script>

Nemám tam moc dat, ale stránkování se ajaxově provádí, filtrování filtruje a status přepínače se taky přepínají, takže doufám, že to snad funguje. Žádné další pokročilejší věci tam nemám(nic víc tam zřejmě nebude potřeba).

Editoval d@rkWolf (29. 3. 2022 16:40)

vml
Člen | 2
+
0
-

Při použití ES6 skutečně nespolupracují. Vyřešil jsem to tak, že jsem si zkopíroval knihovnu ublaboo-datagrid do svého projektu a na začátek souborů ručně dopsal řádku s importem naja.

import naja from "naja";

Editoval vml (11. 4. 2023 21:44)