Směřování domén na uživatelské stránky
- netteAmater
- Člen | 9
Zdravím,
mám dotaz nejspíše ohledně routování. Dělám na webu, kde uživatel bude mít svůj v podstatě veřejný profil, který by poté byl přístupný na jeho doméně. Zjednodušeně na projektu by to byla adresa projekt.cz/neco1/neco2/neco3/atd s tím, že přidáním své domény do administrace by měl třeba domena.cz/neco2/neco3. Prostě, že by doména toho uživatele nahradila část adresy na projektu, kde by měl ten profil. Je něčeho takového možné dosáhnout pomocí routování? Doménama si budu postupně plnit tabulku v databázi, ale přemýšlím, jak je napojit na tu konkrétní část projektu. Asi by bylo nejlepší tu profilovou část řešit jako samostatný modul. Ale zatím nevím, jak dále.
Díky za případné rady
- Michal Kumžák
- Člen | 106
Na tohle ti asi nezbude nic jiného, než si napsat vlastní router, viz https://doc.nette.org/…tion/routing#…
Ještě jsem koukal na možnost využití filtrů, ale v dokumentaci jsem nenašel možnost, že by se odesílala v $params i doména.
- netteAmater
- Člen | 9
Díky za radu. Dostal jsem se k tomu až se zpožděním a vypadá to, že řešením bude ten vlastní router. Už jsem s tím trochu pokročil a zdá se to na dobré cestě.