naja nejde v npm importovat

dehtak
Člen | 113
+
0
-

vzdy kdyz dam import v npm

import naja from 'naja';

tak mi to hlasi tohle

ERROR in ./node_modules/event-target-shim/index.mjs 62:24-31
Module not found: Error: Can't resolve 'process/browser' in 'W:\kino\node_modules\event-target-shim'
Did you mean 'browser.js'?
BREAKING CHANGE: The request 'process/browser' failed to resolve only because it was resolved as fully specified
(probably because the origin is a '*.mjs' file or a '*.js' file where the package.json contains '"type": "module"').
The extension in the request is mandatory for it to be fully specified.
Add the extension to the request.

Pouzivam laravel mix

Editoval dehtak (14. 7. 2021 9:57)

jiri.pudil
Nette Blogger | 1028
+
0
-

Huh, to vidím poprvé. Možná pomůže tohle?

dehtak
Člen | 113
+
-4
-

Jo pomohlo to. Dik. Sice nevim co to jsou polyfyly a k cemu to ma slouzit ale to je jedno.
Me se nikdy nepodarilo rozchodit webpack proto pouzivam laravel mix je fakt jednoduchej. Zadate vstup a vystup to je cely nastavovani.
Nemam rad veci nad kterymi stravim spoustu casu , jen abych prisel na to jak to funguje.
Jeste otazecka nehodlas nekdy udelat lepsi dokumentaci + v cestine ?
Ja jsem nemcinar a s anglictinou mam problemy .
Strasne me stve ze se dneska vsechno pise anglicky. Tolik ztracenyho casu nad louskanim anglickych manualu.
Na uceni anglictiny sem uz starej , nemam na jazyky hlavu.

Editoval dehtak (16. 7. 2021 10:03)

jiri.pudil
Nette Blogger | 1028
+
+7
-

Lepší dokumentace by byla fajn, zatím sbírám nápady tu a čas a motivaci tady. S češtinou tě musím zklamat: myslím si, že bez angličtiny aspoň na úrovni čtení dokumentace se dneska v IT neobejdeš, a z tohohle úhlu pohledu nevidím smysl v tom investovat úsilí do udržování dvou jazykových mutací.