Stránka Videa o Nette Framework-u

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Jan Tvrdík
Nette guru | 2595
+
0
-

Diskuse ke stránce Videa o Nette Framework-u

Existuje nějaký racionální důvod, proč tam mít tu pomlčku?

Michalek
Člen | 211
+
0
-

Ne.

http://prirucka.ujc.cas.cz/?…
U abstrakt a u nově utvořených a přejatých neživotných podstatných jmen rodu mužského jednoznačně převládá koncovka -u: např. ve smyslu, hřmotu, chvatu, ringu, grogu, saténu, amalgamu, oxidu, formátu.

Editoval Michalek (23. 1. 2010 22:41)

Jan Tvrdík
Nette guru | 2595
+
0
-

Odstraněna

kravčo
Člen | 721
+
0
-

David Grudl na stránce Grafické podklady napsal(a):

Zápis názvu frameworku vždy uvádějte ve tvaru Nette Framework. Tato podoba odpovídá znění ochranné známky podané na Úřadu průmyslového vlastnictví (spis 466591). Název se neskloňuje a uvádí se bez ® nebo ™.

Z toho mi vychádzajú dve riešenia

• Videa o frameworku
  • Videa o Nette Framework
Honza Marek
Člen | 1664
+
0
-

Když se kouknate třeba na seriál na Zdrojáku, tak ta konvence je taky dodržována maximálně v nadpisech. Protože je děsně nepřirozená.

Jan Tvrdík
Nette guru | 2595
+
0
-

Jsem si plně vědom všeho, co zde uvádíte a přesto považuji současný stav („Videa o Nette Frameworku“) za nejlepší.

redhead
Člen | 1313
+
0
-

souhlasím, pokud se to neskloňuje vypadá to velmi divně a nepřirozeně..

Honza Marek
Člen | 1664
+
0
-

Jan Tvrdík napsal(a):

Jsem si plně vědom všeho, co zde uvádíte a přesto považuji současný stav („Videa o Nette Frameworku“) za nejlepší.

Já též ;-)

iguana007
Člen | 970
+
0
-

Ja ti vam nevim, ale kdyz se v breadcrumbs vratim na homepage wiki, tak uz mi chybi odkaz na videa … to je chyba nebo to jeste neni ofiko zverejnene?

igi

Jan Tvrdík
Nette guru | 2595
+
0
-

Odkaz doplněn