Nette na Gigaserveru bez AllowOverride?

EvaJ
Člen | 6
+
0
-

Dobrý den,

omlouvám se, jestli tu píšu nějakou hloupost, ale nemůžu s tím pohnout… Na localhostu mi celkem uspokojivě běží jednoduchá nette aplikace, ale pokud ji překopíruju na webhosting na Gigaserveru, funguje pouze první strana, pokud kliknu na odkaz, píše Error 404 – stránka nenalezena.
Řešila jsem s technickou podporou direktivu AllowOverride, dozvěděla jsem se, že je zakázaná. Přesto snad na Gigaserveru už běží nějaké aplikace v nette?

Prosím, nejde to nějak bez té direktivy AllowOverride? Ptají se mě, co přesně chci tou direktivou přenastavit, do toho ale nevidím. Zjistila jsem jenom, že modul mod_rewrite tam funguje v pohodě.

Děkuji a přeji krásné svátky,
Eva

EvaJ
Člen | 6
+
0
-

Tak problém už je vyřešen jinak… ale když už jsem sem psala, možná někoho povzbudí, že operovat s AllowOverride nakonec nebylo potřeba, změnila jsem „RewriteBase /“ na „RewriteBase /www/“ a začalo to fungovat. Bohu díky a hurá :)

neznamy_uzivatel
Člen | 115
+
0
-

Vysvětleno je to v prvním bodě FAQ :) https://doc.nette.org/…ubleshooting
Je důležité, aby ostatní složky (např. config/ s heslem do db) nebyly dostupné v prohlížeči, nejlepší je nastavení document_root do složky www.