naja zakazat zobrazovat url query

dehtak
Člen | 113
+
0
-

Jde nejak u naji zakazat aby mi do url aresy nehazelo ty url query ?
Ono to tam zustane a pak treba kdyz dam refresh stranky tak se zavola ta adresa z predchozi ajax akce.
A to neni moc dobry kdyz se vola treba handler delete a podobne.
Prosim neodkazujte me na manual. Jsem nemcinar ne anglictinar.

Editoval dehtak (13. 10. 2020 10:18)

dakur
Člen | 493
+
0
-

@dehtak Myslím, že tě zajímá History mode: https://naja.js.org/#…, konkrétně jeho vypnutí.

Editoval dakur (13. 10. 2020 10:15)

dakur
Člen | 493
+
0
-

Jinak s tou angličtinou může trochu pomoct Google Translate. Samozřejmě to není dokonalý, ale nějaký pojem z toho člověk snad získá, když fakt neví. Na druhou stranu IT slang je docela prosáklý do českého jazyka, takže to není zas tak moc jiný, přijde mi.

dehtak
Člen | 113
+
0
-

to s tim history sem udelal ale porad to tam haze.

document.addEventListener('DOMContentLoaded', naja.initialize({historyUiCache: false}));
Takhle ? ale porad to tam haze ty queries

Editoval dehtak (13. 10. 2020 10:34)

dehtak
Člen | 113
+
0
-

Ah uz to mam ono se do options musi napsat history:false . Ale to v tom manualu o historii vubec neni, to mam z prikladu options. https://naja.js.org/#…
Rikam ze ten manual je chaotickej a jeste k tomu v anglictine.

Editoval dehtak (13. 10. 2020 10:45)

dakur
Člen | 493
+
0
-

@dehtak To, co jsi nejdřív našel, je vypnutí UI cache. Ty chceš ale vypnout historii – na to jsem ti dal odkaz, je to na téže stránce níže. Manuál má své mouchy, ale mně spíš přijde, že ho moc nečteš…