Refreshovanie tabulky v ajaxe, bez refreshu stranky

dilong
Člen | 1
+
0
-

Ahojte,
narazil som v ajaxe na jeden problem. Som v nom uplny zaciatocnik, tak sorry ak to budu banality. Ide o reload tabulky bez refreshu stranky.

v subore PHP generujem tabulku:
work.php

$query = "...";
$sql ...

echo "<table class ='table_clear'>
	<tr>...
	<td> ...
	<td> ...
	</tr>";
	while ($data = mysqli_fetch_array($sql){
	echo "<tr>
		<td> $name...
		<td> ... $date
		<td> ...
		<img src='icon_delete.png' onClick='row_delete($id,$idService,table,table_row);' >...
    </tr>";
}
echo "</table>";

Na delete volam funkciu v scripte, ktory vykona vymazanie riadku v tabulke. Dotial funguje vsetko korektne.

script.js

<script>
function row_delete(id_work,idService,table,table_row){
$.ajax({
           type:"post",
           url:"delscr.php",
           data:{id:id_work,
                 idMain:idService,
                 table:table,
                 table_row:table_row},
           success: function(data){
               {
                  $('.table_clear').load('.table_clear');

               }

}
</script>

Chcem dosiahnut, aby sa mi po vymazani riadku pomocou scriptu updatla tabulka v povodnom php subore work.php a zobrazila uz iba aktualne, zostavajuce riadky.
Viem to dosiahnut cez refresh/reload celej stranky, ale vtedy ajax nema zmysel. Kedze je tabulka sucastou formulara s textareou, chcem aby sa tabulka vypisovala dynamicky bez refreshu stranky.

Viete mi pls poradit? Ako dosiahnem aby som po vykonani funkcie (na success) updatol data v tabulke v subore odkial bol script volany?
Neviem, mozno idem na to zle, a mal by som aj tabulku vypisovat v externom subore cez ajax. Neviem. Je to pre mna uplne nove.

Dik za kazdy napad.

Pavel Kravčík
Člen | 1024
+
0
-

Hledáš snippety – https://doc.nette.org/cs/3.0/ajax

F.Vesely
Člen | 358
+
0
-

Moc Nette tam nevidim :)