Překleslení snippetů u starého projektu

xciza
Člen | 194
+
0
-

Ahoj,
asi po 5 letech se ke mě dostal projekt, který jsem dělal, že nefunguje změna kategorií (snippetů). Jde o web: Kamo.cz.

V levém sloupci jsou kategorie a po kliku na každou by se měl obsah překreslit. Bohužel toto už nefunguje a nemohu přijít na to proč. Když si otevřu konzoli a reguest pro změnu kategorie, tak tam vidím data správná, ale už se nepřekreslí obsah. Proto bych chtěl poprosit o radu, čím by to mohlo být?

Díky

Šablona:

{block #content}
<section>
        <div class="content catalogue">
                <div class="container">
                        <div class="col-sm-3">
				{snippet category}
                    <div class="navbar-header">
						<p class="pull-left">{_'Kategorie'}</p>
						<button type="button" class="navbar-toggle" data-toggle="collapse" data-target=".category-collapse">
							<span class="sr-only">Toggle navigation</span>
							<span class="icon-bar"></span>
							<span class="icon-bar"></span>
							<span class="icon-bar"></span>
						</button>
					</div>
					<div class="category-collapse collapse">

                        <ul class="nav navbar-nav">

							<li {if $catNumber == 0}class="active"{/if}><a n:href="changeCategory! 0" class="ajax">Všechny produkty</a></li>
								{foreach $categories as $cat}
                                    <li {if $catNumber == $cat->product_subcategory_id}class="active"{/if}>
                                        <a n:href="changeCategory! $cat->product_subcategory_id" class="ajax">
                                            {$cat->name}
                                        </a>
                                    </li>
                                    {if $cat->name == 'Můj cukr'}
                                        <li>
                                            <a href="http://configurator.kamo.cz:81" target="_blank" class="special">
                                                Vytvořit Můj cukr
                                                <span class="icon-wrapper">
                                                    <svg version="1.1" id="Capa_1" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink" x="0px" y="0px"
                                                         viewBox="0 0 60 60" style="enable-background:new 0 0 60 60;" xml:space="preserve">
                                                                    <path d="M55.1,31.5L14.9,58.9c-0.3,0.2-0.7,0.3-1,0.3c-0.3,0-0.6-0.1-0.9-0.2c-0.6-0.3-1-0.9-1-1.6V2.6c0-0.7,0.4-1.3,1-1.6
                                                                        c0.6-0.3,1.3-0.3,1.9,0.1l40.2,27.4c0.5,0.3,0.8,0.9,0.8,1.5S55.6,31.2,55.1,31.5z"/>
                                                            </svg>
                                                    </span>
                                            </a>
                                        </li>
                                    {/if}
								{/foreach}
						</ul>
					</div><!--/.nav-collapse -->
                {/snippet}
                        </div>

                        <div class="col-sm-8">
                                {snippet categoryText}
                                        <p class="title">{$catTitle}</p>
                                        <p class="category-text">{$catText|noescape}</p>
                                {/snippet}
                                {snippet products}
                                        <div class="category-products">
                                                {foreach $products as $product}
                                                        <div class="product">
                                                                <a n:href="Product:detail $product->product_id">
                                                                        <div class="product-image">
                                                                                <div class="image-cut">
                                                                                        <img src="{$basePath}{$product->thumb}" alt="">
                                                                                </div>
                                                                        </div>
                                                                </a>
                                                                <a n:href="Product:detail $product->product_id"><h4>{$product->title|substr:0:23}{if strlen($product->title) > 23}...{/if}</h4></a>
                                                                <div class="product-info">
                                                                        <p><strong>{$product->subtitle|substr:0:25}{if strlen($product->subtitle) > 25}...{/if}</strong></p>
                                                                        <p>kód zboží: {$product->code}</p>
                                                                </div>
                                                                <a href="mailto:oplt@kamo.cz?subject={$product->title}" class="btn btn-lg btn-primary">Poptat tento produkt</a>
                                                        </div>
                                                {/foreach}
						<div class="clear"></div>

                                        </div>
                                {/snippet}


                        </div>
                </div><!--/.container-->
        </div><!--/.content-->
</section>

Presenter:

<?php



namespace FrontModule;



/**

 * Individual Products presenter.

 */

class IndividualProductsPresenter extends BasePresenter {



        private $category = 0;

        private $categoryTitle = 'Všechny produkty';

        private $categoryText = '<p><b>Široká škála výrobků s individuálním klientským potiskem od jednoho výrobce a dodavatele Vám zaručí kompletní a flexibilní servis</b></p>

                <p>-  výběr toho pravého produktu pro Vás<br/>-  jednotné grafické zpracování a sladěnou barevnost<br/>- komunikace a řešení Vašich potřeb a požadavků s jedním partnerem

                <br/>-  krátké dodací termíny<br/>-  bezpečné produkty certifikované společnosti</p>

                <p><b>I Vy si můžete snadno dopřát vlastní originalitu a získat svůj jedinečný profesionální detail.</b></p>';



        public function renderDefault() {

                $this->template->catNumber = $this->category;

                $this->template->catTitle = $this->categoryTitle;

                $this->template->catText = $this->categoryText;



                if ($this->category == 0) {

                        $this->template->products = $this->model->product->getCategoryProducts(1);

                } else {

                        $this->template->products = $this->model->product->getSubcategoryProducts($this->category);

                        $category = $this->model->productSubcategory->getSubcategoryForFront($this->category);

                        $this->template->catTitle = $category->name;

                        $this->template->catText= $category->text;

                }



                $this->template->categories = $this->model->product->getIndividualProductsCat(1);

        }



        public function handleChangeCategory($id) {
                if (!$this->presenter->isAjax()) {

                        $this->presenter->redirect('default');

                }


                $this->category = $id;

                $this->redrawControl('category');

                $this->redrawControl('categoryText');

                $this->redrawControl('products');

        }



}
stepos2
Člen | 51
+
0
-

O překreslení se stará javascript. V souboru https://www.kamo.cz/js/main.js je dole zakomentovaný //$.nette.init(); takže překreslení nemůže fungovat.

Editoval stepos2 (11. 8. 2020 10:42)