Povoliť vykreslenie iframe na inej stránke

před 6 dny

KristianSubweb
Člen | 89
+
0
-

Ahojte mám problém s iframe, u nás v systéme generujem iframe form ktoré budú naši zákazníci appendovať na svojich stránkach. A teda potreboval by som aby toto okno fungovalo a neblokovalo mi ho nette, ale len pre jednu konkrétnu adresu www.example.com/…e/appoiment/.

A ešte doplnujúce info že to beží na https protokole.

Našiel som v dokumentácii niečo takéto.

http:
frames: https://example.com/…e/appoiment/

Zrejme som to zle pochopil. Za každý námapad Ďakujem.

před 6 dny

Gappa
Člen | 75
+
+1
-

Asi bych k tomu přistoupil stejně – nechat zapnuté všude a pak pro konkrétní presenter/akci zobrazování ve framu povolit:

před 6 dny

KristianSubweb
Člen | 89
+
0
-

No niečo to pomohlo zobraziť už ide len teraz vznikol další problém a to taký že teraz nejde v tom iframe okne dostať flash message vobec to ani pri odoslani toho formu nespravý request ale form sa odošle. Takže ani flash message. Fakt už neviem kde ide može byť problém.

Ďik za odpovede

před 6 dny

Gappa
Člen | 75
+
0
-

KristianSubweb napsal(a):

No niečo to pomohlo zobraziť už ide

Buď to jde, nebo nejde :) Tohle blokování řeší prohlížeč, takže pokud je něco vidět, pak jsi http hlavičku odstranil správně.

len teraz vznikol další problém a to taký že teraz nejde v tom iframe okne dostať flash message vobec to ani pri odoslani toho formu nespravý request ale form sa odošle. Takže ani flash message. Fakt už neviem kde ide može byť problém.

To je nějaké divné – jak by se mohl odeslat formulář a nedorazit na server?

před 6 dny

KristianSubweb
Člen | 89
+
0
-

Gappa napsal(a):

KristianSubweb napsal(a):

No niečo to pomohlo zobraziť už ide

Buď to jde, nebo nejde :) Tohle blokování řeší prohlížeč, takže pokud je něco vidět, pak jsi http hlavičku odstranil správně.

len teraz vznikol další problém a to taký že teraz nejde v tom iframe okne dostať flash message vobec to ani pri odoslani toho formu nespravý request ale form sa odošle. Takže ani flash message. Fakt už neviem kde ide može byť problém.

To je nějaké divné – jak by se mohl odeslat formulář a nedorazit na server?

No fomrulár sa odošle aj data sa uložia v db, ale vobec to v tom iframe nespravý redirect na tú istú stranku. Form ostane stále vyplnený. Pritom toto všetko na localhoste ide.

Editoval KristianSubweb (13. 8. 16:19)

před 6 dny

Gappa
Člen | 75
+
0
-

Když se form odešle na stránce mimo iframe, tak po submitu dojde k redirectu?

před 5 dny

KristianSubweb
Člen | 89
+
+1
-

No zhrniem to už sme to vyriešili @Gappa dikes za support. Problém bol v tom že ked sme pridali do kódu ten
header_remove() začal sa ten iframe normálne zobrazovať aj na cudzích stránkach a další problém vznikol potom po samotnom odoslaní formu, kde sme v kóde mali po success formu redirect ktorý mal znova presmerovať stránku na ten istý form ale url hostu bolo potrebné overiť, či sa stále nechádza na konkrétnej doméne pre ktorú bol form povolený.

Ale ten header_remove sposobil to že namiesto url kde bol iframe appendnutý vrátil url našeho servera. A tak sme to nakoniec fixli tak že url kde bol iframe appednuty sme začali ukladať do session. To znamená že sme aj spatne vedeli dohladať kde sa vlastne appenf iframe nachadza.

:)