Nefunkcni nasazeni na hosting

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
hurvajs
Člen | 86
+
0
-

Ahoj, mam mensi problem s nahozenim produkci server. Na localhostu + muj hosting to jde. Pokud to nahraji na produkcni server zadavatele, nefunguje. Nikde zadny log… :'(

Vytrori se cache pro RobotLoader, ale sablony uz ne. Pritom to do pozadovaneho presenteru skoci. Kdyz dopisi metodu startup() tak vim 100% ze je to v poradku. Ale do renderShow() se to uz nedostane. Nejhorsi na tom, ze nikde neni ani jediny log soubor. Zapis do adresare log a temp mam.

Nevite nekdo nahodou, cim by to mohlo byt?

Ondřej Mirtes
Člen | 1536
+
0
-

Povol v bootstrapu laděnku:

Debug::enable(Debug::DETECT);
$application->catchExceptions = false;
hurvajs
Člen | 86
+
0
-

To nepomohlo (myslim ze jsem to uz i zkousel). Ale za to jsem zjistil, ze to haze exception ‚RedirectingException‘, ale to by melo byt v poradku, protoze root webu / se mi presmerovava na /cs/home/.

Nicmene jsem zkousel Nette Framework Requirements Checker a zrejmne neni povolene .htaccess. Dokonce mam zapnute register_globals. Pise mi to:

• .htaccess file protection
  • Register_globals Enabled

Kdyz dam neco do .htaccessu, tak se nic nedeje.

Oggy
Člen | 306
+
0
-

Mám stejný problém..
na locale vše OK.. na serveru Server not found.. neloguje se nic.žádná chybová hláška.

snažil jsem se hledat tady na foru.. postupovat podle bílá stránka:https://doc.nette.org/…ubleshooting atd.. ale nic..

nette 0.9.3 ..

jak prosím postupovat?

když jsem pouštěl checker.. tak bylo splněno vše kromě warninguna memchacestorage a magic qoutes

Mikulas Dite
Člen | 756
+
0
-

Ondřej Mirtes napsal(a):
Debug::enable(Debug::DETECT);
\---

Zkus radši Debug::enable(Debug::DEVELOPMENT);

Oggy
Člen | 306
+
0
-

žádná změna..
ale koukám do temp a tam robotloadre něco nakešoval..templates už ne

Editoval Oggy (1. 3. 2010 22:04)

Ola
Člen | 385
+
0
-

Zkus $application->catchExceptions = TRUE; v bootstrapu

Majkl578
Moderator | 1364
+
0
-

Hoďte sem odkaz na phpinfo.

JajazXbm
Člen | 29
+
0
-

Když se mi tohle stalo, tak jsem se sshčkem připojil na server, do index.php jsem napsal na začátek:

echo "daf";
die();

Pokud to vypsalo tak pokračuju dál a posunu výpis o kousek níž, takhle projdu celý index a pokračuji v bootstrapu, a dál do application run. Většinou takhle objevím přesný řádek na kterém je chyba.

Ještě teda: do appache error logu ses díval?

Honza Kuchař
Člen | 1662
+
0
-

Pokud nefachčí .htaccess, tak musíš používat simpleRouter! (url ve stylu ?xxx=yyy)

Oggy
Člen | 306
+
0
-

honzakuchar napsal(a):

Pokud nefachčí .htaccess, tak musíš používat simpleRouter! (url ve stylu ?xxx=yyy)

děkuju za rady.. mlátil se tam nějak htaccess .. už je vše ok.. ale zajímavé, že v novém htaccesu mám vlastně stjená pravidla jen trochu jinak formulované… hoster mi jej tam nahrál z nějakého opensource redakčáku.. apotom se to rozběhlo.