Robot loader warning

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
bazo
Člen | 620
+
0
-

ahoj,

aplikacia mi vypisuje warning
Warning: Unexpected character in input: ‚\‘ (ASCII=92) state=1 in D:\www\data\cms\libs\Nette\Loaders\RobotLoader.php on line 271

bezi na zend server 4.0 ce, php 5.2.11, nette pre php5.2 posledna stable, skusal som stiahnut znova ale stale to iste.

kutilm
Člen | 21
+
0
-

Ahoj, měl jsem podobný problém s ConfirmationDialog, kde na řádku přibližně 152, bylo něco jako:

<?php
if (!is_callable($question) && !\is_string($question))
?>

To lomítko šlape jen v PHP 5.3 v 5.2 se musí odmazat a pak to šlape. Nemáš někde něco podobného?

Myslím že lokalizovat mi to pomohlo nepoužití minified verze, ale „komletního“ Nette, ale už si to 100% nepamatuji.

Michal

Honza Marek
Člen | 1664
+
0
-

Taky bych doporučil ještě jednou zkontrolovat, jestli je to opravdu nette pro php 5.2.

bazo
Člen | 620
+
0
-

je to naozaj verzia pre php5.2 a ziadne lomitko na tom riadku nie je. ale nejakym zahadnym sposobom tento warning zrazu zmizol.

ale zato mam dalsi krasny warning:

Strict Standards: strtotime() [function.strtotime]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. Please use the date.timezone setting, the TZ environment variable or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Paris' for '1.0/no DST' instead in D:\www\data\cms\libs\Nette\Web\User.php on line 217

timezone mam v config.ini mam nastaveny ale vsimam, ze na serveri nie je default timezone. nemalo by sa to pri loadovani configu prestavit?

Editoval bazo (30. 11. 2009 20:30)

kutilm
Člen | 21
+
0
-

bazo napsal(a):

je to naozaj verzia pre php5.2 a ziadne lomitko na tom riadku nie je. ale nejakym zahadnym sposobom tento warning zrazu zmizol.

Myslím, že ti to zmizelo jen do té doby než vymažeš CACHE (c-Nette.RobotLoader). Pak to máš zpátky. Zkus odebrat všechno co RobotLoader načítá a postupně to přidávej, až najdeš v kterém souboru je chyba. To že to hlásí chybu na řádku v RobotLoader, je jen místo, kde se to lomítko negativně projeví, ale nikoliv odkud pochází.

Aurielle
Člen | 1281
+
0
-

kutilm napsal(a):

Ahoj, měl jsem podobný problém s ConfirmationDialog, kde na řádku přibližně 152, bylo něco jako:

<?php
if (!is_callable($question) && !\is_string($question))
?>

To lomítko šlape jen v PHP 5.3 v 5.2 se musí odmazat a pak to šlape. Nemáš někde něco podobného?

Myslím že lokalizovat mi to pomohlo nepoužití minified verze, ale „komletního“ Nette, ale už si to 100% nepamatuji.

Michal

Tohleto jsem taky řešil, po odmazání lomítka funguje.
(příště musím aplikaci pro PHP 5.2 vyvíjet pod PHP 5.2 a ne pod 5.3, při které to fungovalo a to lomítko bralo) :/