Po odeslani formulare nechci refresh
- asinkan
- Člen | 38
Ahoj, po odeslani formulare se mi stranka refreshne, ale mám spoustu formularu vytvorenych za pomoci Multiplieru a je otravne neustale scrolovat dolu tam, kde jsem skoncil. Nevite jak se toho zbavit? Flashmessage tam nemam.
<?php
protected function createComponentDayForm()
{
$info = $this->database->getDayinfo($_GET["childID"],$_GET["year"],$_GET["month"],$dayNumber)->fetch();
$form = new Nette\Application\UI\Form;
$form->addText('datumDne', '');
...
$form->addSubmit('send', 'Ulož')
->onClick[] = [$this, 'dayFormSucceeded'];
return $form;
?>
no a i kdyz v dayFormSucceeded nemam nic (zadnej flash ani redirect) tak se mi to po odeslani formulare vrati na zacatek stranky. Nevite, jak se toho zbavit?
<?php
public function dayFormSucceeded($button)
{
}
?>
Diky
- h4kuna
- Backer | 740
- vyvaruj se používání super globálních proměnných typu $_GET, $_POST atd… obcházíš tím bezpečnost, v tvém případě použij $this->getParameter(‚childID‘);
- flashmessage nemá vliv na redirect
- pokud po zpracování nemáš redirect, tak asi budeš mít něco v presenteru na jiném místě
- Matey
- Člen | 142
už samotné odoslanie formulara (tlačidlo submit), vyvolá refresh stránky ktorý nechceš
- môžeš form odosielať ajaxom (ajax) a tým sa vyhnúť refreshu a teda aj tomu že musíš znovu scrolovať na formulár
- nepoužiješ ajax, refresh nastane, ale v metóde na spracovanie pridáš kotvu ktorá ťa znovu nastaví na formulár