Latte – zmena formulare podle parametru

Piticu
Člen | 93
+
0
-

Dobry vecer,

chtel bych se zeptat zda existuje nejaka moznost zmenit v latte n:name formulare podle nejake podminky. Potreboval bych zmenit formular podle toho zda nejaky parametr existuje nebo ne

Predstavuji si to nejak takhle:

<form n:name="$presenter->getParameter('token') && $presenter->getParameter('email') ? resetPasswordForm : sendPasswordLinkForm">

Zatim jsem nasel jen zpusob pomoci {if} {else}:

{if $presenter->getParameter('token') && $presenter->getParameter('email')}
        <form n:name="resetPasswordForm">
            <ul class="alert-message error" n:if="$form->hasErrors()">
                <li n:foreach="$form->errors as $error">{$error}</li>
            </ul>
            <div class="row myborder">
                <h2 style="color: black; margin: initial; margin-bottom: 10px;">FastWeb - Obnovení hesla</h2>
                <hr>
                <div class="input-group margin-bottom-20">
                    <span class="input-group-addon"><i class="glyphicon glyphicon-lock mycolor"></i></span>
                    <input size="60" maxlength="255" class="form-control" placeholder="Nové heslo" n:name="password"
                           type="password">
                </div>
                    <span class="input-group-addon"><i class="glyphicon glyphicon-lock mycolor"></i></span>
                    <input size="60" maxlength="255" class="form-control"
                           placeholder="Heslo pro kontrolu" n:name="password2" type="password">
                </div>
                <br><br><br><br>

<div class="row">
                    <div class="col-md-12 text-center">
                        <button class="btn-u" type="submit" n:name="reset">Nastavit heslo</button>
                    </div>
                </div>
            </div>
        </form>
{else}
        <form n:name="sendPasswordLinkForm">
            <ul class="alert-message error" n:if="$form->hasErrors()">
                <li n:foreach="$form->errors as $error">{$error}</li>
            </ul>
            <div class="row myborder">
                <h2 style="color: black; margin: initial; margin-bottom: 10px;">FastWeb - Obnovení hesla</h2>
                <hr>
                    <span class="input-group-addon"><i class="glyphicon glyphicon-envelope mycolor"></i></span>
                    <input size="60" maxlength="255" class="form-control"
                           placeholder="Emailová adresa vašeho účtu" n:name="email" type="text">
                </div>
                <br><br><br><br>

<div class="row">
                    <div class="col-md-12 text-center">
                        <button class="btn-u" type="submit" n:name="reset">Obnovit heslo</button>
                    </div>
                </div>
            </div>
        </form>

Ale by me zajimalo zda existuje slusnejsi zpusob

Diky

iNviNho
Člen | 352
+
0
-

Ahoj,

Nerobil by som z toho nejakú vedu. Dal by som každý formulár do vlastných šablón a ked už chceš to deliť podľa parametru v URL, tak jednoduchý IF ELSE a podľa toho by som includoval konkrétnu šablonu formulára.

Piticu
Člen | 93
+
+1
-

iNviNho napsal(a):

Ahoj,

Nerobil by som z toho nejakú vedu. Dal by som každý formulár do vlastných šablón a ked už chceš to deliť podľa parametru v URL, tak jednoduchý IF ELSE a podľa toho by som includoval konkrétnu šablonu formulára.

Ahoj, sice to neni nejaka veda, ale rozhodne by to bylo lepsi nez to co mam doposud. Nenapadlo mi udelat vlastni sablonu pro kazdy formular. Rozhodne by to bylo citelnejsi.

Diky