Nefunkční CSS na wedos, u mě na localhost vše OK

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Berry
Začátečník | 70
+
0
-

Ahoj, vytvořil jsem web a u mě šlape jak má. nahodil na wedos a první problém byl na světě, nefungoval. To jsem pořešil podle jejich návodu vložením htacces. Tak to se rozchodilo, ale bez CSS.

Pavel Kravčík
Člen | 1206
+
0
-

Nastav práva. Při automatickém uploadu mi to „občas“ (30%) nastaví špatná práva, které nejsou viditelná „zvenku“.

Berry
Začátečník | 70
+
0
-

Pavel Kravčík napsal(a):

Nastav práva. Při automatickém uploadu mi to „občas“ (30%) nastaví špatná práva, které nejsou viditelná „zvenku“.

Práva jsem nastavil podle diskuse která se zde již vedla a rozbilo se to celé :D Dal jsem opravu od wedosu a jsem kde jsem byl. Nastavoval jsem to podle této diskuse – https://forum.nette.org/…v-na-serveru Ale asi špatně, zkoušel jsem vše co je tam psáno.

Berry
Začátečník | 70
+
0
-

Tak problém vyřešen. Problém byl, že sandbox má složku vendor a já protože používám Bootstrap tak jsem zvyklý používat také složku vendor a to dělalo ten bordel. I když nettí vendor je „výše“ a můj ve www tak to automaticky hledalo ten nettí můj ignorovalo.