Problem se zavedeni nette->produkcni server

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
symmetry
Člen | 71
+
0
-

Zdravim, chtel bych se zeptat, zda nekdo netusi, jak se vyporadat s touto hlaskou? Zda nekde nastavit chmod, co neco zcela jineho?
Na localhostu problem nemam.

Warning: ini_set() [function.ini-set]: Unable to access log/php_error.log in /home/www/domena.cz/preview/travel_agency/admin/libs/nette-0.9-PHP-5.2/Nette/Debug.php on line 464

diky za kazdou radu.

EDIT: pokud vytvorim slozku /log tak sice varovani zmizi ale vidim pouze white screen.

Editoval symmetry (17. 11. 2009 16:39)

symmetry
Člen | 71
+
0
-

A pokud odstranim radek pro debug, dostanu hlášku

Fatal error: Uncaught exception 'InvalidStateException' with message 'Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/www/domena.cz/preview/travel_agency/admin/db_connect.php:29)' in /home/www/domena.cz/preview/travel_agency/admin/libs/nette-0.9-PHP-5.2/Nette/Web/Session.php:117 Stack trace: #0 /home/www/domena.cz/preview/travel_agency/admin/libs/nette-0.9-PHP-5.2/Nette/Web/Session.php(346): Session->start() #1 /home/www/domena.cz/preview/travel_agency/admin/libs/nette-0.9-PHP-5.2/Nette/Forms/Form.php(244): Session->getNamespace('Nette.Forms.For...') #2 /home/www/domena.cz/preview/travel_agency/admin/index.php(12): Form->addProtection('Rozpozn??n poku...') #3 {main} thrown in /home/www/domena.cz/preview/travel_agency/admin/libs/nette-0.9-PHP-5.2/Nette/Web/Session.php on line 117

EDIT:jinak checker mi hlásí toto:
http://preview.webcorporate.cz/…/checker.php?…

Editoval symmetry (17. 11. 2009 16:51)

pEeLL
Člen | 23
+
0
-

symmetry:
ohledne log – pote co vytvoris adresar mu jeste nastav prava pro zapis. pak se ti budou chyby logovat v nem.
jinak prava pro zapis nastav jeste u adresare temp.

symmetry
Člen | 71
+
0
-

o.k to jsem udelal, jenze ono asi staci stejne jen u log, jelikoz u Nette zatim nevyuzivam MVC model.

symmetry
Člen | 71
+
0
-

Vazne nikdo netusi, kde by mohl byt problem?

Kenn
Člen | 110
+
0
-

Možná by nebylo od věci hodit sem celý skript.

deric
Člen | 93
+
0
-
  • ve www_root do .htaccess vlož na začátek následující řádky
php_flag register_globals off
php_flag magic_quotes_gpc off
  • zkontroluj práva pro zápis (0777) pro složky application\tempapplication\log
  • jakou verzi nette používáš?
  • dodržuješ přesně doporučenou strukturu složek

EDIT: magic quotes

Editoval deric (18. 11. 2009 9:20)