[NETTE] Jak vytvořím modální okno pro login?

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
jAkErCZ
Člen | 322
+
0
-

Zdravím,
v nette se učím a rád bych se zeptal na nějaký návod nebo vysvětlení jak v nette mohu udělat modální okno pro login?

Již jsem hodně brouzdal po googlu ale přímo návod jsem nenašel díky moc…

Jinak mám klasicky UserPresenter.php který přenáší data do templaty User->Login.lette

Všem děkuji za pomoc :)

GEpic
Člen | 566
+
0
-

Modální okno se nedělá v nette… je to front-endová záležitost – jak vytvořit modal se naučíš třeba zde no a vykreslit v něm formulář už není těžké, ne?

jAkErCZ
Člen | 322
+
0
-

GEpic napsal(a):

Modální okno se nedělá v nette… je to front-endová záležitost – jak vytvořit modal se naučíš třeba zde no a vykreslit v něm formulář už není těžké, ne?

No a jak v něm vykreslím formulář? Když ten formulář vypisuji až v User->Login.lette který si vyvolávám pomocí odkazu?

GEpic
Člen | 566
+
0
-

Modal není nic záhadného a mystického – je to normální část stránky jako třeba menu, obsah nebo patička akorát s tím rozdílem, že se zobrazuje / skrejvá pomocí nějaké akce (tlačítka). Musíš si ten přihlašovací / login formulář udělat jako komponentu a tu potom, pokud chceš mít přihlašování všude, vytvářet již v BasePresenteru.

Editoval GEpic (20. 11. 2017 14:00)