Problém s function set_magic_quotes_runtime()
- Tom93
- Člen | 6
Zdravím, mám problém s funkcí set_magic_quotes_runtime() , při
nahravání na server s PHP 7.
Používám nette 2.4.
A hlavně nevím kde najít tu funkci.
Prosím vás o nějakou radu.
Chyba:
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function set_magic_quotes_runtime() in /data/web/virtuals/29777/virtual/www/libs/Nette/loader.php:17
Stack trace:
#0 /data/web/virtuals/29777/virtual/www/libs/autoload.php(10): require()
#1 /data/web/virtuals/29777/virtual/www/app/bootstrap.php(5): require('/data/web/virtu...')
#2 /data/web/virtuals/29777/virtual/www/www/index.php(7): require('/data/web/virtu...')
#3 {main} thrown in /data/web/virtuals/29777/virtual/www/libs/Nette/loader.php on line 17
Editoval Tom93 (12. 6. 2017 23:34)
- jiri.pudil
- Nette Blogger | 1032
No já právě nevím, kde to funkci používám.
Víš :)
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function set_magic_quotes_runtime() in /data/web/virtuals/29777/virtual/www/libs/Nette/loader.php:17
- Tom93
- Člen | 6
jiri.pudil napsal(a):
No já právě nevím, kde to funkci používám.
Víš :)
Ale jak jí mám najít a opravit? Přes netbeansi jsem dal hledat tu funkci a nic mi nenašel.
- jiri.pudil
- Nette Blogger | 1032
Nijak, @JanTvrdík a @JanMikeš už ti odpověděli: verze Nette, kterou používáš (2.4 to podle všeho není), volá funkci, která v PHP počínaje verzí 7 není a nebude. Budeš muset aktualizovat Nette alespoň na nejbližší verzi s podporou PHP 7
- Tom93
- Člen | 6
jiri.pudil napsal(a):
Nijak, @JanTvrdík a @JanMikeš už ti odpověděli: verze Nette, kterou používáš (2.4 to podle všeho není), volá funkci, která v PHP počínaje verzí 7 není a nebude. Budeš muset aktualizovat Nette alespoň na nejbližší verzi s podporou PHP 7
používám nette 2.4
- abc
- Člen | 92
Tom93 napsal(a):
jiri.pudil napsal(a):
používám nette 2.4
Z čeho tak usuzuješ?
- matopeto
- Člen | 395
Schvalne otvor ten loader.php na tej ceste co ti ukazuje chybu a hore je hlavicka co je to za verzia nette :)
vid napr.: https://github.com/…e/loader.php
Editoval matopeto (13. 6. 2017 12:43)
- jiri.pudil
- Nette Blogger | 1032
používám nette 2.4
Nemyslím si. Zrovna jsem si stáhnul z Githubu úplně
první 2.4 release (Nette-2.4–20160630) a v souboru loader.php
jsem žádné volání set_magic_quotes_runtime
nenašel :)