Problém s function set_magic_quotes_runtime()

Tom93
Člen | 6
+
0
-

Zdravím, mám problém s funkcí set_magic_quotes_runtime() , při nahravání na server s PHP 7.
Používám nette 2.4.
A hlavně nevím kde najít tu funkci.

Prosím vás o nějakou radu.

Chyba:

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function set_magic_quotes_runtime() in /data/web/virtuals/29777/virtual/www/libs/Nette/loader.php:17

Stack trace:
#0 /data/web/virtuals/29777/virtual/www/libs/autoload.php(10): require()
#1 /data/web/virtuals/29777/virtual/www/app/bootstrap.php(5): require('/data/web/virtu...')
#2 /data/web/virtuals/29777/virtual/www/www/index.php(7): require('/data/web/virtu...')
#3 {main} thrown in /data/web/virtuals/29777/virtual/www/libs/Nette/loader.php on line 17

Editoval Tom93 (12. 6. 2017 23:34)

Jan Mikeš
Člen | 771
+
0
-

Google → Warning This function was DEPRECATED in PHP 5.3.0, and REMOVED as of PHP 7.0.0.

Kde tu funkci používáš? Používá ji Nette nebo nějaký balíček? Aktualizuj.

CZechBoY
Člen | 3608
+
0
-

co to pouzivas za verzi nette? nebyl by lepsi composer?

Jan Tvrdík
Nette guru | 2595
+
0
-

Používám nette 2.4

Podle té chyby to spíš vypadá na Nette 2.0.4

Tom93
Člen | 6
+
0
-

Jan Mikeš napsal(a):

Google → Warning This function was DEPRECATED in PHP 5.3.0, and REMOVED as of PHP 7.0.0.

Kde tu funkci používáš? Používá ji Nette nebo nějaký balíček? Aktualizuj.

No já právě nevím, kde to funkci používám.

jiri.pudil
Nette Blogger | 1028
+
+2
-

No já právě nevím, kde to funkci používám.

Víš :)

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function set_magic_quotes_runtime() in /data/web/virtuals/29777/virtual/www/libs/Nette/loader.php:17

Tom93
Člen | 6
+
0
-

jiri.pudil napsal(a):

No já právě nevím, kde to funkci používám.

Víš :)

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function set_magic_quotes_runtime() in /data/web/virtuals/29777/virtual/www/libs/Nette/loader.php:17

Ale jak jí mám najít a opravit? Přes netbeansi jsem dal hledat tu funkci a nic mi nenašel.

jiri.pudil
Nette Blogger | 1028
+
+1
-

Nijak, @JanTvrdík a @JanMikeš už ti odpověděli: verze Nette, kterou používáš (2.4 to podle všeho není), volá funkci, která v PHP počínaje verzí 7 není a nebude. Budeš muset aktualizovat Nette alespoň na nejbližší verzi s podporou PHP 7

Tom93
Člen | 6
+
0
-

jiri.pudil napsal(a):

Nijak, @JanTvrdík a @JanMikeš už ti odpověděli: verze Nette, kterou používáš (2.4 to podle všeho není), volá funkci, která v PHP počínaje verzí 7 není a nebude. Budeš muset aktualizovat Nette alespoň na nejbližší verzi s podporou PHP 7

používám nette 2.4

abc
Člen | 92
+
0
-

Tom93 napsal(a):

jiri.pudil napsal(a):

Nijak, @JanTvrdík a @JanMikeš už ti odpověděli: verze Nette, kterou používáš (2.4 to podle všeho není), volá funkci, která v PHP počínaje verzí 7 není a nebude. Budeš muset aktualizovat Nette alespoň na nejbližší verzi s podporou PHP 7

používám nette 2.4

Z čeho tak usuzuješ?

matopeto
Člen | 395
+
0
-

Schvalne otvor ten loader.php na tej ceste co ti ukazuje chybu a hore je hlavicka co je to za verzia nette :)

vid napr.: https://github.com/…e/loader.php

Editoval matopeto (13. 6. 2017 12:43)

jiri.pudil
Nette Blogger | 1028
+
0
-

používám nette 2.4

Nemyslím si. Zrovna jsem si stáhnul z Githubu úplně první 2.4 release (Nette-2.4–20160630) a v souboru loader.php jsem žádné volání set_magic_quotes_runtime nenašel :)

Tom93
Člen | 6
+
0
-

Problém vyřešen, vytvořil znovu složku s obsahem nette 2.4 a vložil jsem tam mou složku app.

Jan Mikeš
Člen | 771
+
0
-

Btw, teoreticky to mohla dělat i cache :-) ale tu jsi asi mazal (tím vždy začni :D).