IE, ajax a nenačtení CSS
- Milhauz
- Člen | 26
Zdravím,
mám problém, který se mi nedaří a nedaří vyřešit. Při načítání dat pomocí Ajaxu v IE8 (jiné verze IE jsem nezkoušel), se mi neaplikují na načtená data styly. Přenos proběhne v pořádku, ale výsledek je bez aplikovaných stylů.
Toto se děje u všech přenosů pomocí ajaxu (flash messages, datagrid, načtení selectu ve formuláři apod.) a to pouze v IE. FF, Opera i Chrome jsou v pořádku.
Setkal se s tímto problémem někdo? Díky za jakékoli posunutí dál.
- Ondřej Mirtes
- Člen | 1536
Pokud vypneš Javascript (a „AJAX“ bude fungovat pomocí znovunačítání stránky se signály v URL), styly se ti načtou?
- Ondřej Mirtes
- Člen | 1536
A aplikuješ ty styly klasicky? Já vím, že pokud něco provádím pomocí
$(document).ready()
(jQuery), tak po znovunačtení té části
AJAXem už ty věci aplikovány nejsou.
- Milhauz
- Člen | 26
LastHunter napsal(a):
A aplikuješ ty styly klasicky? Já vím, že pokud něco provádím pomocí
$(document).ready()
(jQuery), tak po znovunačtení té části AJAXem už ty věci aplikovány nejsou.
Nerozumím, co máš na mysli pod pojmem „klasicky“.
Příklad: Mám snippet (např. flashMessages), tomu změním obsah a invaliduju ho. Zobrazený údaj už pak není ostylován.
Používám JS scripty z distribuce.
- Milhauz
- Člen | 26
Zajímalo by mě, jestli se někdo s tímto problémem vůbec setkal a nebo jestli to je anomálie jenom na mých počítačích. Včera jsem pro test stáhl datagrid pro 9.0 a spustil demo příklad v IE. Po přetřídění se styly opět rozhodily (ono to vypadá pořád dobře, ale jsou jiný).
Google zatím taky příliš nepomohl…
- Milhauz
- Člen | 26
Dobrá. Zkuste tedy demo datagridu.
U mě – při použití IE8 se po změně třídění datagridu styly změní. Jak jsem už psal. Vypadá to pořád dobře, ale styly jsou odlišný (na první pohled nepatrně ;-)). U ostatních prohlížečů to funguje správně.
- Milhauz
- Člen | 26
ji_ri_k napsal(a):
Ahoj, pokud ti to dělá i na tom odkaze (demu) co jsi postnul, tak je chyba u tebe v počítači. Odkazované demo funguje v pořádku, jediné co v něm v IE zlobí je vyhlazování písma po ajaxovém požadavku – ale to je trochu jiná chyba (jQuery + IE), kterou lze ošetřit.
Paráda. Díky moc za rychlou reakci a pomoc.