Problem s modulama

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Dj_Oggy
Člen | 67
+
0
-

Zdravim,

zacal sem si hrat s modulama a narazil jsem na problem. Zde na foru jsem nasel topik o nove modulove strukture a pokusil sem ji takhle udelat, ale bohuzel „bezuspesne“.
Moje struktura:

app
|-- models
|-- MyModule
	|------ models
	|------ presenters
		|----------- BasePresenter.php
		|----------- DefaultPresenter.php
	|------ temp
	|------ templates
		|----------- @layout.phtml
		|----------- Default.default.phtml
	|-- bootstrap.php
|-- presenters
	|------ BasePresenter.php
	|------ DefaultPresenter.php
|-- temp
|-- templates
	|------ @layout.phtml
	|------ Default.default.phtml
| bootstrap.php

V NEmodulu mam neco jako uvodni stranku, ktera funguje dobre. Ovsem, pokud do ni pridam makro

<a href="{plink :My:Default:default}">Vstoupit</a>

Tak mi vyskoci Compile Error Cannot override final method Presenter::getRequest()

Vi nekdo proc a jak to opravit?

Diky za pomoc

Editoval Dj_Oggy (1. 11. 2009 23:08)

Karel Klíma
Člen | 31
+
0
-

V NEmodulu mam neco jako uvodni stranku, ktera funguje dobre. Ovsem, pokud do ni pridam makro

<a href="{plink :My:Default:default}">Vstoupit</a>

Tak mi vyskoci Compile Error Cannot override final method Presenter::getRequest()

Vi nekdo proc a jak to opravit?

Zkus z MyModule/presenters/BasePresenter (případně DefaultPresenter) odstranit metodu __construct. Mně to pomůže vždy.

Ondřej Mirtes
Člen | 1536
+
0
-

Není náhodou možné, že nelze kombinovat NEmodulovou aplikaci s modulovou? Aneb když už nějaké presentery jsou v nějakém modulu, musí mít všechny presentery svůj modul?

Dj_Oggy
Člen | 67
+
0
-

2 Karel Klíma: Diky, zkusim, ale nevim, jestli to nebude kvuli toho delat paseku.

2 LastHunter: To ja nevim, prototo se ptam. Nikde jsem nenasel poradny example nebo popis. V examplu v distribuci je pouzita jeste stara struktura a podle ni to vypada, ze to jde.

Jde mi vlastne o to, abych mel aplikaci, ktera ma nejaky index a na tom jsou odkazy na jednotlive casti toho systemu. Mohl bych to vyresit postupnym nakopirovanim cele app do podslozek jako u klasickeho php, ale chtel sem to mit podle tech modulu, protoze mi to prijde jako idealni reseni.

Pro me neni problem to nejak nahazet do svych modulu vse, ale jak pak rict Nette, aby pri vstupu na index presmeroval na treba IndexModule?

Editoval Dj_Oggy (2. 11. 2009 7:11)

jasir
Člen | 746
+
0
-

Teď jsem na stejný problém narazil taky když jsem se překlepl ve jméně presenteru.

Editoval jasir (13. 11. 2009 1:30)

deric
Člen | 93
+
0
-

kde by měl být v nové struktuře umístěný BasePresenter? snažil jsem se předělat strukturu a vypadá to, že mi Nette nedohledá presenter

_Martin_
Generous Backer | 679
+
0
-

deric napsal(a):

kde by měl být v nové struktuře umístěný BasePresenter? snažil jsem se předělat strukturu a vypadá to, že mi Nette nedohledá presenter

Pokud je to BasePresenter všech modulů, tak v app/presenters/BasePresenter.php, jinak ve složce presenters konkrétního modulu. Alespoň tak je to řešené v příkladu v distribuci a funguje to.

Dj_Oggy
Člen | 67
+
0
-

Ja s tim mam nanestesti porad problem. Pak se budu muset na to hloubeji mrknout uz na nove verzi Nette.

deric
Člen | 93
+
0
-

_Martin_ napsal(a):

deric napsal(a):

Pokud je to BasePresenter všech modulů, tak v app/presenters/BasePresenter.php, jinak ve složce presenters konkrétního modulu. Alespoň tak je to řešené v příkladu v distribuci a funguje to.

Měl jsem starou verzi BasePresenteru. Chyběla mi tam metoda beforeRender. díky