Ajax next button – pridávanie ďalších položiek

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Čamo
Člen | 786
+
0
-

Zdravím,

prosím vás, dá sa nejak elegantne cez ajax vyriešiť pridávanie položiek? Nemyslím tým prepisovanie snippetu ale pridávanie ďalších položiek k tým predošlým. Tak aby ich tam stále pribúdalo.

ďakujem.

Editoval Čamo (17. 3. 2017 14:18)

Mysteria
Člen | 797
+
0
-

Pokud chceš pro formuláře tak zkus Kdyby/FormsReplicator.
Pokud myslíš jako třeba zvětšovat tabulku, tak na to slouží v případě použití nette.ajax.js tohle.

Editoval Mysteria (17. 3. 2017 14:48)

Čamo
Člen | 786
+
0
-

A ako sa to používa?
Skúsil som

<a n:href="nextNews!, id => $last_id" class="ajax" data-ajax-append="snippets">Načítať&nbsp;viac</a>

Ale niečo je nesprávne. Treba tam ešte niečo doplniť?

EDIT:
Aha, takže ten atribút data-ajax-append sa pridáva na snippet tj.

<div n:snippet="news" data-ajax-append="snippets"></div>

Editoval Čamo (17. 3. 2017 16:34)