Problém s Nette na Wedos VPS
Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
- curl6
- Člen | 29
Ahoj,
pročetl jsem již mnoho diskuzí zde na fóru, ale žádná nevyřešila můj problém. Mám VPS u Wedosu, kde se snažím rozjet Nette.
Zkopíroval jsem soubory do adresáře public_html (nevím, jestli už to je dobře), tzn. mám adresářovu strukturu public_html/www, public_html/app atd. DocumentRoot je v public_html/www. Po otevření v prohlížeči to zahlásí Server Error, po zhlédnutí logu jsem objevil:
RuntimeException: Missing template file '/var/www/domena/public_html/app/FrontModule/presenters/templates/Error/4xx.latte'. in /var/www/domena/public_html/vendor/latte/latte/src/Latte/Loaders/FileLoader.php:41 @ http://domena/ @@ exception--2017-03-10--16-40--befe416421.html
Chápu význam té hlášky. Proto jsem zkopíroval adresář templates přímo do složky presenters. Zde je první problém – odhaduji s mapováním?
V configu je:
application:
errorPresenter: Error
mapping:
*: App\*Module\Presenters\*Presenter
A druhý problém – po výše zmíněných krocích už zmizí 500, ale objeví se 404.
Routy vypadají takto:
public static function createRouter()
{
$router = new RouteList;
$router[] = $admin = new RouteList('Admin');
$admin[] = new Route('[<locale=cs cs|en>/]admin/<presenter>/<action>[/<id>]', 'Homepage:default');
$router[] = $user = new RouteList('User');
$user[] = new Route('[<locale=cs cs|en>/]user/<presenter>/<action>[/<id>]', 'Homepage:default');
$router[] = $front = new RouteList('Front');
$front[] = new Route('[<locale=cs cs|en>/]<presenter>/<action>[/<id>][/<filter>]', 'Homepage:default');
return $router;
}
Děkuji předem za každou radu.