Zprovoznění Kdyby/Facebook
- curl6
- Člen | 29
Ahoj,
snažím se zprovoznit Kdyby/Facebook, ale daří se mi to napůl. V Tracy mi to hlásí následující chybu: ErrorException: Nette\Utils\Html::add() is deprecated, use addHtml() or addText() instead.
A pokud použiji Login presenter přímo z dokumentace a zavolám metodu getUserByFacebookId(), jejíž definice je uvedena níže, nastává problém, že se neprovede žádný dotaz a zobrazí se, logicky, hláška Cannot read an undeclared property Nette\Database\Table\Selection::$user_id. Pokud v metodě používám query() metodu a dotaz definuji „ručně“, provede se správně.
public function getUserByFacebookId($facebook_id)
{
return $this->database->table('users')->select('*')->where('facebook_id', $facebook_id);
}
Co mi uniká?
- curl6
- Člen | 29
Isigarek napsal(a):
Používáš staré nette. Stáhni si nové.
Chyba ti říká, že funkce html je stará a místo ní se používá addHtml
Používám 2.4, co bych měl už používat jiného? Nebude to spíš chybou Kdyby/Facebook?
Při instalaci přes Composer vyskakuje hláška „Package kdyby/curl-ca-bundle is abandoned, you should avoid using it. Use composer/ca-bundle instead.“
Edit: Pardon, nevšiml jsem si příspěvku CZechBoYe. Má to tedy nějaké řešení? Popř. může mít tento problém dopad na neprovedení dotazu?
Editoval curl6 (18. 2. 2017 13:49)