Grido setFilterSelect a setSuggestion
Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
- TomasR
- Člen | 6
Ahoj,
potřeboval bych poradit refresh tabulky grido, když vyberu možnost ze sloupce, který má nastavený setFilterSelect. V mé situaci se tabulka nepřekreslí. Ten samý problém mám se sloupcem, který má nastavený setSuggestion nenašeptává.
Domnívám se, že mi nejspíš chybí nějaké js knihovnu, ale jsem teprve začátečník a nejsem si tím jistý. Přikládám knihovny, které mám nalinkované v projektu:
{* Grido JS*}
<script src="{$basePath}/js/grido/grido.js" type="text/javascript"></script>
<script src="{$basePath}/js/grido/grido.bundle.js" type="text/javascript"></script>
<script src="{$basePath}/js/grido/grido.bootstrap.paginator.js" type="text/javascript"></script>
<script src="{$basePath}/js/grido/grido.bootstrap.select.js" type="text/javascript"></script>
<script src="{$basePath}/js/grido/grido.datepicker.js" type="text/javascript"></script>
<script src="{$basePath}/js/grido/grido.daterangepicker.js" type="text/javascript"></script>
<script src="{$basePath}/js/grido/grido.history.js" type="text/javascript"></script>
<script src="{$basePath}/js/grido/grido.typeahead.js" type="text/javascript"></script>
Děkuji za každou radu.