Hranaté závorky (v JS) v šabloně

koubi
Člen | 47
+
0
-

Zdravím všechny, předně bych se rád omluvil, nejspíš se to tu nejednou řešilo, ale nemohu nic najít a už začínám být zoufalý. Potřeboval bych v JavaScriptu v šabloně použít složené závorky, konkrétně pro vypsání hodnoty inputu v pluginu typeahead.js. Nemohl by mi někdo poradit jak na to?

Mistrfilda
Člen | 76
+
+2
-

Ahoj, zkus tohle :)

CZechBoY
Člen | 3608
+
+1
-

V nadpisu hranate a v popisu slozene… Vetsinou problem je se slozenyma na jednom radku. Resenim je pouzit novy radek mezi zavorkami nebo zapnout syntaxi latte pomoci dvojich zavorek.

<script n:syntax="double">
$(document).ready(function(){alert({{$promennaLatte}});});
</script>
janpecha
Backer | 75
+
0
-

CZechBoY napsal(a):

…Vetsinou problem je se slozenyma na jednom radku

Stačí za otevírací závorkou udělat mezeru, nemusí to být nový řádek.

CZechBoY
Člen | 3608
+
-1
-

@janpecha to je taky varianta, ale nespoléhal bych na to moc…

koubi
Člen | 47
+
0
-

CZechBoY napsal(a):

@janpecha to je taky varianta, ale nespoléhal bych na to moc…

Nakonec jsem to vyřešil tím tvým způsobem:

<script n:syntax=„double“>

Editoval koubi (31. 12. 2016 14:10)

janpecha
Backer | 75
+
0
-

CZechBoY napsal(a):

@janpecha to je taky varianta, ale nespoléhal bych na to moc…

Proč ne? Bílý znak jako bílý znak.

CZechBoY
Člen | 3608
+
+2
-

@janpecha to uz radsi {l} + {r}

janpecha
Backer | 75
+
-2
-

To není odpověď na to, proč místo mezery preferovat odřádkování. Jasně, i {l}{r} je jedna z možností, ale ve většině případů existuje vhodnější řešení.

Editoval janpecha (31. 12. 2016 18:43)

sparklet
Člen | 5
+
0
-

Priklady jak to funguje u mne v JS:
ERR: „data“:{name: „John“}
ERR: „data“: {name: „John“}
OK: „data“:{ name: „John“}
OK: „data“:{„name“: „John“}
OK: „data“:{
name: „John“
 }

matopeto
Člen | 395
+
+1
-

Medzeru za zatvroku by som neodporucal kvoli tomu, ze v buducnosti pride niekto kto kod reformatuje a medzery/nove riadky sa stratia, a prestane to zazracne funguvat, preto radsej zdvojene/double syntax alebo l/r makra

Editoval matopeto (27. 7. 2017 14:21)