Pojmenování dynamických snippetů pomocí pole
- martyk
- Člen | 17
Momentálně řeším jednu věc, u které si nevím moc rady.
Mám stránku, kde se mi po potvrzení formuláře vygeneruje několik divů s obsahem a každý div má snippet, kde se bude měnit obsah ajaxem podle kliknutí na tlačítko v tom konkrétním divu.
K tomu budu muset použít dynamické snippety, ale narazil jsem na problém s tím, jak tam dostat jejich jména. Chápu, že do toho pojmenování můžu dát jenom obsah proměnné z presenteru.
To jsem chtěl vyřešit tak, že si udělám pole s id těch jednotlivých divů, které si určím během toho, jak to generuji. Ale zasekl jsem se na tom, že nevím, jak se v tom daném poli pohybovat. Prostě nevím, jak navyšovat ten index v poli. Chtěl bych tam udělat něco jako {snippet jmeno_$pole[$indx]}
- martyk
- Člen | 17
Problém už jsem vyřešil tak, že jsem si statickým snippetem obalil větší část kódu, abych měl přístup k těm proměnným, co jsem potřeboval.
Ale nechápu, proč mi přestalo jít vykreslování toho obsahu přidávaného ajaxem. Když dám $this->redrawControl(„jmeno_“.$id);, tak se nic nestane, ale předtím, když jsem to zkoušel se statickým snippetem, tak to bez té proměnné $id šlo.
- F.Vesely
- Člen | 369
Nejde invalidovat pouze jeden dynamicky snippet. Musis invalidovat cely ten staticky snippet. Zkus si procist dokumentaci