voda / DateInput zbaveni hidden? live validace? form-control class
- jarda256
- Člen | 130
Ahoj, narazil jsem na plugin voda / DateInput a chtěl bych ho použít ve svém formuláři. Instalace se zdařila a funguje. Ale, chtěl bych nějak zprovoznit i live validaci, která mi pro ostatní funguje (Robyer/nette-live-form-validation). Koukal jsem jaké html to vygeneruje, ale chtěl bych do class inputu přidat form-control, abych nemusel ke každému dateInputu zvlášť, ale byla tam rovnou. A chtěl bych se zeptat jestli tam je potřeba ten type hidden. A ještě když se mi tedy zvaliduje od serveru, tak se mi zobrazí message jinde než u jiných (měla by být zabalená do col-sm-9) ,ale nevím proč :( moc téhle tvorbě komponent ještě nerozumím. Předem díky za všechny odpovědi.
<div class="form-group required">
<div class="col-sm-3 control-label">
<label for="frm-createEventForm-regInt1" class="required">Registrační interval 1*</label>
</div>
<div class="col-sm-9">
<input type="text" name="regInt1" data-dateinput-type="date" class="form-control hasDatepicker" id="frm-createEventForm-regInt1" required="" data-nette-rules="[{"op":":filled","msg":"This field is required."},{"op":"Vodacek\\Forms\\Controls\\DateInput::validateDateInputValid","msg":"Please enter a valid date."}]" data-lfv-message-id="frm-createEventForm-regInt1_message">
<input type="hidden" name="regInt1" class="form-control" required="" value="">
</div>
<span id="frm-createEventForm-regInt1_message" class="help-block text-danger"><span class="glyphicon glyphicon-exclamation-sign" aria-hidden="true"></span>This field is required.</span>
</div>
- voda
- Člen | 561
Ahoj, hidden input tam je aby se na server datum poslalo v jiném tvaru než se zobrazuje uživateli. Na server se posílá vždy ve stejném tvaru, uživateli se zobrazí podle nastavení.
V ukázce co jsi poslal třída form-control
je, v čem je
tedy problém?
U ostatních inputů se ti error message zobrazuje v col-sm-9 divu? Podle https://github.com/…alidation.js#L245 by se měla vždy zobrazit stejně. Kdyžtak pošli ukázku výsledného html.