Odkazy ktere mají otazník

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Webster.K
Člen | 212
+
0
-

Zdravím všechny, opět jsem narazil na jeden problém. Když odešlu formulář a nebo mám v url něco ve stylu

web.cz/presenter/akce?promena=data

tak vždy po prvním načtení to hodí že připojení není k dispozici ale po aktualizaci to naskočí. Na localhostu to nedělalo, dělá to jen na serverech gigaserver/wedos jiné jsem zatím nezkoušel, nicméně tento problém je i v případě že se odešle formulář, čímž se aktualizuje stránka a má to tam tu srandu s otazníkem a to se nenačte :/ netuší někdo co s tím ,protože na notebooku když jsem to vytvářel mi to nedělalo a teď to testuju i jinde a tam je jen tento problém, tuší někdo co s tím?

Jinak systém na kterém vyvíjím je:
System ⇒ Linux debian 3.16.0–4-amd64 #1 SMP Debian 3.16.36–1+deb8u2
PHP Version ⇒ 5.6.27–0+deb8u1
Jestli to náhodou nepomůže :D

Potřeboval bych vědět, proč na localhostu to vše funguje tak jak má, ale na webserverech to zlobí :/ Mozna je to jen neco v nastavení PHP :) nebo jsem se někde v kodu překouk, ale nevím co. Nejvíc mě zaráží, že to dělá i uplně prosté odeslání formuláře, kdyz ale s otazníkem znovu aktualizuju, stránka se načte a to co se tam do komentáře přidalo je uložené, takže vše projde, jen se nenačte

Editoval Webster.K (2. 12. 2016 10:35)

Webster.K
Člen | 212
+
0
-

Formuláře jsem částečně vyřešil ajaxem, pokud ale uživatel nebude mít JS, tak to fungovat nebude, když se JS vypne, dochází k té samé chybě, odešle se formulář, provede se vše v něm ale nenačte se již web, když se zapne, zpracuje to ajax a proběhne v pořádku i se překreslí stránka

Editoval Webster.K (2. 12. 2016 15:16)