Vytvoření nové podstránky

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
beny.rfg
Člen | 3
+
0
-

Zdravím,

prosím o radu- setkávám se s NETTE poprvé, běží na něm už hotový web a já potřebuji jen přidat jednu podstránku… Pochopil jsem, že je potřeba udělat soubor NecoPresenter.php v app/presenters a adresář Neco v app/presenters/templates, a do něj dát soubor default.latte s novým obsahem.

Toto jsem vše udělal po vzoru ostatních podstránek, ale když chci na novou stránku přejít z homepage odkazem /Neco, pořád to hlásí že stránka neexistuje, kde by mohl být problém? Děkuji

Hurass
Člen | 114
+
0
-

Jak máš nastavený router? Defaultně se jedná o metodu createRouter() ve třídě RouterFactory. Jak generuješ odkaz, používáš to dle dokumentace?

Editoval Hurass (26. 11. 2016 19:59)

beny.rfg
Člen | 3
+
0
-

Toto tam mám:

class RouterFactory
{

/**
	 * @return Nette\Application\IRouter
	 */
	public static function createRouter()
	{
		$router = new RouteList;
		$router[] = new Route('<presenter>/<action>[/<id>]', 'Homepage:default');
		return $router;
	}

}

Ostatní podstránky fungují a novou jsem vytvořil zkopírováním a úpravou fungující…

Hurass
Člen | 114
+
0
-

A jak generuješ ten odkaz na tu tvojí nově vytvořenou „podstránku“?

beny.rfg
Člen | 3
+
0
-

Odkazy tam jsou v podobě <a href=„/Neco“>, ostatní odkazy v této podobě fungují, ale ten nový ne…

srigi
Nette Blogger | 558
+
0
-

No tak nam konecne ukaz tvoj kod presentera, ktory si vyrobil.

Hurass
Člen | 114
+
+1
-

Odkazy bys měl generovat podle dokumentace, tedy použít n:href. Jak vypadá presenter? Možná bude problém velké N na začátku slova.