Detail vyrobku rozdeleny na karty – design

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
cujan
Člen | 410
+
0
-

Caute, neviem ci napisem zrozumitelne, ale potrebujem detail vyrobku rozdelit na viac sekcii a rad by som nato pouzil karty…da sa nato pouzit nejaky komponent? alebo akym smerom sa pohnut?

Vdaka

Šaman
Člen | 2666
+
+4
-

To je věc frontendu. Já používám bootstrap tabypanely

Editoval Šaman (6. 11. 2016 22:34)

cujan
Člen | 410
+
0
-

Šaman napsal(a):

To je věc frontendu. Já používám bootstrap tabypanely

a tie panely pouzivas naco?

cujan
Člen | 410
+
0
-

Pavel Kravčík napsal(a):

http://bootsnipp.com/…ith-nav-tabs

super, pomohlo, este jedna otazocka, v kazdom tabe pouzivam napr. form na vlozenie a tabulku, viem nejako zabezpecit, ze ak ulozim form, po refreshi sa mi otvori stranka s danym tabom?

sucho
Člen | 57
+
0
-

presmeruješ na ID tabu

$this->redirect('this#nazovTvojhoTabu');
cujan
Člen | 410
+
0
-

sucho napsal(a):

presmeruješ na ID tabu

kedze potrebujem sa vratit aj na detail konkretneho vyrobku, tak som pouzil redirect

$this->redirect('edit',['id'=>  $this->id],'#prehliadka');

ale vyhodilo chybu

Argument $id passed to App\Presenters\VcelstvoPresenter::actionEdit() must be scalar, array given.

cujan
Člen | 410
+
0
-

@sucho

cujan napsal(a):

sucho napsal(a):

presmeruješ na ID tabu

kedze potrebujem sa vratit aj na detail konkretneho vyrobku, tak som pouzil redirect

$this->redirect('edit',['id'=>  $this->id],'#prehliadka');

ale vyhodilo chybu

Argument $id passed to App\Presenters\VcelstvoPresenter::actionEdit() must be scalar, array given.

$this->redirect('edit#prehliadka',['id'=>  $this->id]);

toto uz mi funguje aspon tak ze nehlasi chybu, ale na danu zalozku ma nenavyguje…ale vrati ma na defaultnu zalozku…je to divne lebo aj ked manualne napisem adresu

…/edit/1#prehliadka

tak ma nehodi na zalozku prehliadka ale na tu defaultnu…

Editoval cujan (7. 11. 2016 22:51)

Šaman
Člen | 2666
+
0
-

Taby nejsou statické kotvy, pro přepnutí na ně je potřeba použít JS. Tady se to řeší.

cujan
Člen | 410
+
0
-

Šaman napsal(a):

Taby nejsou statické kotvy, pro přepnutí na ně je potřeba použít JS. Tady se to řeší.

oki a kde sa edituje ten js? to je js bootstrapu?

CZechBoY
Člen | 3608
+
0
-

Kdekoliv.. stačí když ten js přilinkuješ ke stránce jako inline nebo externí skript.