základní routa, pro beckend a front v modulech /admin/<presenter> /<presenter>?

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
mcmatak
Člen | 499
+
0
-

nedalo by se to napsat jako jedna routa?
tohle

<?php
<module b2b|admin|cron>

nefunguje

$router[] = new Route('admin/<presenter>/<action>/<id>', array(
	'module' => 'Admin',
	'presenter' => 'Homepage',
	'action' => 'default',
	'id' => NULL
));
$router[] = new Route('b2b/<presenter>/<action>/<id>', array(
	'module' => 'B2b',
	'presenter' => 'Homepage',
	'action' => 'default',
	'id' => NULL
));
$router[] = new Route('cron/<presenter>/<action>/<id>', array(
	'module' => 'Cron',
	'presenter' => 'Homepage',
	'action' => 'default',
	'id' => NULL
));
$router[] = new Route('<presenter>/<action>/<id>', array(
	'module' => 'Front',
	'presenter' => 'Homepage',
	'action' => 'default',
	'id' => NULL
));
?>

Editoval mcmatak (13. 10. 2009 18:41)

Jan Jakeš
Člen | 177
+
0
-

<module b2b|admin|cron>

nefunguje

Mě to normálně funguje. Co máš za veri Nette? Zkoušel si RoutingDebugger?

EDIT: Teď jsem si všiml té 4. routy. Stačí přidat { … }:

$router[] = new Route('{<module b2b|admin|cron>/}<presenter>/<action>/<id>', array(
	'module' => 'Front',
	'presenter' => 'Homepage',
	'action' => 'default',
	'id' => NULL
));

Editoval Juan (13. 10. 2009 20:17)

mcmatak
Člen | 499
+
0
-

sory, ale pak bude fungovat pouze

<?php
$router[] = new Route('<presenter>/<action>/<id>', array(
        'module' => 'Front',
        'presenter' => 'Homepage',
        'action' => 'default',
        'id' => NULL
));
?>

Editoval mcmatak (13. 10. 2009 20:38)

Jan Jakeš
Člen | 177
+
0
-

sory, ale pak bude fungovat pouze

Cože? Tak si tu routu vyzkoušej! Pokud bude URL začínat b2b, admin nebo cron, bude se to chovat jako některá z tvých prvních tří rout. Pokud ne, bude se to chovat jako tvá čtvrtá routa…