Vlozenie detailu do detailu
- cujan
- Člen | 410
Caute, pozivam grido na zobrazenie produktov…kazdy riadok ma odkaz edituj, pomocou ktoreho sa prekliknem na sablonu edit, konkretneho vyrobku. Vramci toho detailu mam dalsie grido, ktore zobrazuje urcite vlastnosti produktu. Potrebujem vyriesit pridavanie novych vlastnoti…hodil som si tam tlacidlo, ktore ma odkaze na sablonu addDetail a problem je, ako sa po stlaceni tlacidla UlozVlastnost presmerujem naspat na editaciu toho konkretneho vyrobku, ktoremu pridavam tu vlastnost…?
- cujan
- Člen | 410
cujan napsal(a):
Caute, pozivam grido na zobrazenie produktov…kazdy riadok ma odkaz edituj, pomocou ktoreho sa prekliknem na sablonu edit, konkretneho vyrobku. Vramci toho detailu mam dalsie grido, ktore zobrazuje urcite vlastnosti produktu. Potrebujem vyriesit pridavanie novych vlastnoti…hodil som si tam tlacidlo, ktore ma odkaze na sablonu addDetail a problem je, ako sa po stlaceni tlacidla UlozVlastnost presmerujem naspat na editaciu toho konkretneho vyrobku, ktoremu pridavam tu vlastnost…?
zatial napevno presmerovanie na detail vyrobku s ID 1 som vyriesil takto:
public function FormCancelLiecenie(){
$this->redirect('edit',['id'=>1]);
}
- cujan
- Člen | 410
abc napsal(a):
Normálně přidej to ID jako parametr metody a budeš ho tam mít
public function actionEdit($id){ }
len sme sa asi nerozumeli, ja sa nachadzam v edit (detail vyrobku) a stalcenim na tlacidlo „vloz valstnost“ sa prekliknem na addVlastnost a tam uz to id (napr. edit/1) nemam…neviem ci som si nezvolil zbytocne komplikovanu cestu…
- Pavel Kravčík
- Člen | 1196
@persistent
nebo generuj add vlastnost s ID
n:href="addVlastnost, id => $id