hledám pomoc s aplikací u Active24

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
hechj
Člen | 6
+
0
-

Zdravím všechny,
hledám někoho, kdo má aplikaci u Active24. Snažím se rozběhnout svou vlastní, podle sandboxu, ale prostě to nejede. Hlásí jen „Server nevratil zadnou webovou stranku …“. Zatím jsem zjistil, že se nevytvoří kontejner v nette.configurator. Zkoumal jsem i vlastní třídy, ale někde u compileru jsem se ztratil. Podle nápovědy jsem zakázal opcache, podle zdejší diskuse i opcache.fastshutdown, ale výsledek nula. Dnes jsem aktualizoval Nette, zase nic. Máte s tím někdo zkušenost prosím?

Jirka

Jiří Nápravník
Člen | 710
+
0
-

Más povolené zápisy do temp a log slozek? Ulozi se neco do one log slozky? Co?

hechj
Člen | 6
+
0
-

Log funguje, už je tam jedna chyba, kterou jsem vyřešil, ale „Server nevratil zadnou webovou stranku“. Temp taky funguje – v nette.Configurator jsou 2 zámky

Čamo
Člen | 798
+
0
-

Máš správne nastavený koreňový adresár resp. .htaccess?

hechj
Člen | 6
+
0
-

Bootstrap normálně běží až do chvíle, kdy má udělat $container = $configurator->createContainer(); Když vyhážu sekce z configu, tak na mě volá, že nemá to či ono, ale container nevytvoří. Nemám žádná specifická nastavení, nepoužívám žádné vyfikundace z obskurních rozšíření. Rozjel jsem to na webzdarma, na hostingsolutions, na lokále, ale tam ani ťuk. Já to zkouším, jestli jste to náhodou neviděli. Vrátím se zpět ke zkoumání createContainer(). Zatím jsem skončil u Compileru.
Myslíte, že je velký rozdíl php 5.6.3 a php 5.6.27