Načítání webu větší jak 10s, předtím do 0,2s

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Kakaku
Člen | 27
+
0
-

Zdravím,
naprogramoval jsem aplikaci pro administraci jednoho webu. Web jsem zkoušel u sebe na localhostu a poté na produkci. Vše bylo v pořádku. Ovšem dnes přibližně po 14 dnech se každá stránka načítá víc než za 10s. Zkoušel jsem vymazat cache, nicméně to házelo errory typu: maximum execution time of 30 seconds exceeded
A odkazuje to na chybu v souboru Finder.php a poté po refreshy RobotLoader.php (ZDE potom ZDE)

Absolutně netuším, kde by mohl být problém.. Nemáte někdo nějaký nápad? Laděnka ukazuje v průměru 18s.
V kodu mezi tím kdy to šlo a současným stavem nebyla jediná úprava.
Díky.

hechj
Člen | 6
+
0
-

A co ta aplikace vlastně dělá? Otestuj ten foreach – co dělá, jak dlouho mu to trvá, kolikrát to dělá. Zpracovává stále stejné množství dat jako před 14 dny? Jednou jsem narazil na aplikaci, které zpracování při pouhých asi 600 řádcích v db trvalo zpracování několik minut

Oli
Člen | 1215
+
+1
-

Vypada to, že ti tam přibyli nějaký soubory v cestě robot loaderu.

iguana007
Člen | 970
+
0
-

Ukaž nám bootstrap.php a asi taky adresářovou strukturu, jak už bylo zmíněno výše, chybu najdeme nejspíše tam ;)

Jan Mikeš
Člen | 771
+
+2
-

Můžeš vyzkoušet nějaký profiler, například Blackfire ten ti řekne přesně, co aplikaci trvá tak dlouho.

Editoval Lexi (14. 10. 2016 9:41)

norbe
Backer | 405
+
0
-

Co to je za web, nemáš třeba přeplněnou složku se sessions?